299,-
Tittel : Gaven
Undertittel : Mer enn du ber om
Forfatter : Thomas Teglgaard
Utgivelsesår : 2010
Innbinding : Innbundet
ISBN : 9788252000924
Språk : Bokmål

Friskt og direkte skriver Thomas Teglgaard om de virkelig store spørsmålene. I Gaven forteller han om meningen med livet og hvordan det er mulig å leve evig. Han er også tydelig på utfordringer som møter oss allerede tidlig i livet.


En bok du kan lese bit for bit, mens du tar deg tid til ettertanke. En ypperlig gavebok til konfirmanter og andre unge. Gjennomillustrert. Utvalgte tekster fra Teglgaards andaktsbok IB – Ingen betingelser, ingen begrensninger.

«Ungdom liker klar tale. Det gir Thomas Teglgaard dem her – trygt plassert i Bibelen. Her møter vi de gamle og evige sannhetene i et friskt og fengende språk. Gaven er en flott gavebok med korte og gode tekster.»
Espen Ottosen

ANNERLEDES OG ÆRLIG
20/01/2012
Thomas Teglgaard er tydelig og brutalt ærlig, og formidler sannheter ut fra både bibelvers og illustrasjoner. En bok som bør bli lest av mange fra 15 til 25 år.

Les hele anmeldelsen her.
Gjermund Nordhus, Utsyn nr 7-2010
EI GÅVEBOK AV DIMENSJONAR TIL KONFIRMANTAR OG ANDRE UNGE
20/01/2012
Eg kan knapt minnast å ha lese ei bok, særleg for tenåringar, som er så direkte og samvitsorientert med tanke på å føre dei unge til sann kristen tru og frigjering i evangeliet, kombinert med tydeleg rettleiing når det gjeld kristenlivet og etiske spørsmål. Rettleiinga byggjer på bibeltillit og aktiv bruk av Guds ord. (...) Eg vonar dette verkeleg vert ei gåvebok av dimensjonar til konfirmantar og andre unge. Den som les denne boka, får på kortfatta vis verkeleg greie på kva sann kristendom er og sann rettleiing til frelse og kristent liv.


Les hele anmeldelsen her.
DagenMagazinet 19.04.2010