129,-
Tittel : Der flammen brenner
Undertittel : Kommunisttiden
Forfatter : Anne de Graaf
Utgivelsesår : 2011
Innbinding : Mykbind
ISBN : 9788252001372
Språk : Bokmål

Polen er ærerikt frigjort fra nazistene! Det er det stolte budskapet fra lastebilenes høyttalere. Men sovjeternes såkalte frigjøring sprer mest frykt.


Håpet om å gjenoppbygge landet smuldrer opp under en voksende erkjennelse: Under det russiske styret er ikke ting slik de ser ut til å være.

Hanna og Tadeusz Piekarz ble skilt under de harde krigsårene. Men knyttet sammen i tro og kjærlighet klarte de – mot alle odds – å overleve, finne tilbake til hverandre og bli gift. Nå står de overfor etterkrigstidens stalinisme og forfølgelse.

I skyggen av dette vokser deres sønner Jasiu og Piotr opp. Brødrene er forskjellige som natt og dag. Den ene følger foreldrenes tro. Den andre gjør opprør, blir involvert i motstandsbevegelsen og bidrar til å organisere streiker. Samtidig har den amerikanske spionen Jacek Duch fått en sentral rolle i det polske kommunistregimet.
Da Jaceks datter Amy kommer til Polen for å lete etter sin far, møter hun Piekarz-familien. Amy forelsker seg i både Jasiu og Piotr. Hvordan kan hun velge én av dem? Og vil hun noen gang finne faren sin?

Gå ikke glipp av 2. del av trilogien om Piekarz-familien!

Les utdrag av boken her

 

TILBUDSBOK!

Ordinær pris kr 230,-

Denne boka har ingen omtaler