249,-
Tittel : 157 bønner
Forfatter : Johne Stødle, red.
Utgivelsesår : 2015
Innbinding : Innbundet
ISBN : 9788253148052
Språk : Bokmål

Mennesker har bedt til Gud til alle tider, overalt. Men hvem er Gud? Hvordan ber jeg? Hva skal jeg be om? 


I 157 bønner finner du både eldgamle og nyskrevne bønner av blant annet Den hellige Birgitta, Mor Teresa, Augustin, Leonard Cohen, Maria Solheim, Rudi Myntevik, Sunniva Gylver og Anne Kristin Aasmundtveit.

Gi konfirmanten en gave som kan vare resten av livet. En hjelp til å leve med Jesus som venn når konfirmanttiden er over.

Bakerst i boken finner du blant annet emneregister, ordforklaringsliste og veiledning til ulike måter å be på.

 

«Denne boken er virkelig en skattkiste! Jeg gleder meg til å gi den bort til unge mennesker som jeg er glad i, og til å bruke den selv.» Idun Strøm Sefland, prest og universitetslektor ved Det teologiske Menighetsfakultetet

Boken er utgitt av Luther.

HJELP TIL BØNN
20/01/2012

En inspirerende bok som gir hjelp til å sette ord på troen.

Stine Frimann, Krigsropet nr 24,2015
EN SKATTKISTE
20/01/2012

Dette er ingen bok du leser gjennom og blir ferdig med. Forlaget kaller den en skattkiste og en bruksbok. Begge deler er sant. Her er bønner hentet fra Bibelen, bønner av kjente kristne som Augustin og Mor Teresa, men også nyskrevne bønner. Bønnene er korte og enkle og favner om ulike sider ved livet. Gjennom alt merker vi at vi kan komme til Gud som en venn, og vi kan komme med alt.

Jeg anbefaler 157 bønner på det varmeste. Kjøp den, bruk den, kjøp den og gi den bort til noen du ønsker å være til hjelp for!

Bjørg Indrebø i Utsyn nr. 14, 2015