249,-
Tittel : Elsket. Uansett.
Undertittel : For ungdom
Forfatter : Johan Reftel
Utgivelsesår : 2016
Innbinding : Innbundet
ISBN : 9788252003963
Språk : Bokmål

Savner du en god oppbyggelig bok til tenåringen? En bok til ettertanke. En bok som snakker ungdommenes eget språk om livet og kristen tro?

 


Elsket. Uansett. inneholder 50 tekster, forslag til bønn og spørsmål til å tenke på. Boken kan brukes av deg alene, eller i en gruppe.

«Denne herlige teksten har gitt meg mye, og vil kunne bli en døråpner for målgruppen – og voksne lesere for den del», sier Karin Holt, oversetter.

Johan Reftel (f. 1971) er svensk forfatter og forsamlingspedagog. Han har skrevet flere metodebøker for bl.a. konfirmantopplæringen i Svenska kyrkan. Stykkene i Elsket. Uansett. består av en forklarende bibelutleggelse der forfatteren legger vekt på å trekke tråder inn i ungdommenes liv.

Les utdrag av boken her.

PERFEKT GAVE TIL KONFIRMANTEN
20/01/2012

Dette er en av de beste andaktsbøkene for ungdom jeg har vært borti! Med teologisk tyngde, hverdagseksempler og spørsmål som utvider din tanke om Gud, treffer den rett inn i målgruppen. 

Tonje Fahre, Utsyn nr. 12-2016
INNHOLDSMETTET BOK AV HØY KVALITET
20/01/2012

Johan Reftel makter å formidle bibelske og evangeliske anliggende på en livsnær og betryggende måte. Han skriver engasjerende og med bilder som unge mennesker kan forstå og identifisere seg med. Det gjør han uten å gå på akkord med et klart budskap bygget på bibelske tekster. 

Audun Mosevoll, Dagen 11.08.2016