299,-
Tittel : Et falmet budskap
Undertittel : Hva skjedde med nåden?
Forfatter : Philip Yancey
Utgivelsesår : 2017
Innbinding : Mykbind m/klaff
ISBN : 9788253148373
Språk : Bokmål

I hele sitt liv som journalist har den bestselgende forfatteren Philip Yancey stilt seg spørsmålet: «Hvorfor skaper kirken så mange negative følelser?»


Yancey tar et ærlig blikk på kristnes til tider rettmessige frynsete rykte, og går i dialog med menneskers erfaringer. Boken er full av viktig visdom for hvordan vi best kan gjenopprette tillit og på ny trenge gjennom med det mektige budskapet om nåde til en hungrende verden som ikke lenger vil høre.

«Jeg holder Philip Yancey for å være den beste kristne forfatter i vår tid.» - evangelist Billy Graham

Boken utgis av Luther

Les utdrag av boka her

VIKTIG BOK Å FÅ MED SEG
20/01/2012

«Dette er en tøff bok å lese, for den utfordrer oss kristne til selvinnsikt, visdom og til å vise nåden gjennom det livet vi lever. Noe av problemet er kanskje at der er mange kristne som heller ikke har grepet budskapet om nåden. Og da blir det vanskelig å formidle det til andre. Boken skaper også lengsel, en lengsel etter å bli slike nådedispensere som forfatteren kaller det. I tillegg er boken godt skrevet. Forfatteren kommer med mange konkrete eksempler fra mange forskjellige steder i verden og henviser til teologer, forskere og litteratur, som gjør det lettere å skjønne hva han ønsker å formidle. I det hele tatt er dette en viktig bok å få med seg.» 

Brit Rønningen, Sambåndet 02/17