En siste ting

«Så levde de lykkelig alle sine dager» Det var slik Tara hadde tenkt seg det. Men forlovedens hemmeligheter endrer eventyret til et mareritt.

Skrifter om Kristus, frelsen og Kirken

En viktig førstehåndskilde og et spennende innblikk i Luthers egne refleksjoner.

Selvfølgelig vil jeg leve

En nær og vakker bok om det å være pasient – og det å være pårørende. En bok som berører.

Småbarnas bibelfortellinger

Barna vil elske bokas fargerike bilder og innholdsrike fortellinger.

Møter med Luther

Martin Luther er en av den europeiske historiens mest innflytelsesrike personer. Hva gjorde ham så viktig? 

Et falmet budskap

I hele sitt liv som journalist har den bestselgende forfatteren Philip Yancey stilt seg spørsmålet: «Hvorfor skaper kirken så mange negative følelser?»

Kast!

Andaktsbok for barn mellom 9 og 13 år – sånn cirka.

Stå sterke i stormen

Stadig flere av verdens kristne opplever at det er en illusjon å tro at bibelsk kristenliv garanterer et problemfritt liv.

Noe annerledes

Evies sønn Cody flytter hjemmefra, og Evies hverdager oppleves med ett svært tomme. Men livet er ikke over. 

Jordens sanger

Millioner av lesere er blitt inspirert av Francine Rivers’ bestselgende romaner. I denne andaktsboken inviterer forfatteren deg ut i naturen og reflekterer over hvordan Guds viselige ordninger kan overføres til vårt dagligliv.

Munken som endret Europa

Rett foran tronen til Europas mektigste hersker, keiser Karl 5, står den ensomme munken og teologilæreren Martin Luther i 1521 og nekter å bøye av.

jeg er n

90 andakter gir deg innblikk i livene til forfulgte Jesus-troende gjennom en kort fortelling og en bønneveiledning. Hvert andaktsstykke gir også innspill til hvordan du selv kan stå fastere i troen.

jeg er n

Hva kan vi lære av våre troende brødre og søstre rundt om i verden? Hvordan kan vi be for dem? Og hva kan de gripende historiene deres lære oss om en Gud som skinner sitt lys inn i en mørk verden?

Fest på slottet

I Fest på slottet følger vi de fire vennene Lukas, Nora, Nina og William, som får hver sin invitasjon til å besøke selveste Kongen på slottet.

Fest på slottet

Fest på slottet følgjer vi dei fire vennene Lukas, Nora, Nina og William, som får kvar sin invitasjon til å besøkje sjølvaste Kongen på slottet.

Trenger troen forsvares?

Stefan Gustavsson gir her en personlig og dypt alvorlig oppfordring om å ta den kulturelle og åndelige kampen på stort alvor.

En høst av rubiner

Sara, slektning av profeten Nehemja, er skriver hos dronningen av Persia – den eneste kvinnen som fyller en slik stilling i det persiske riket.

Ferdig prestert

Jeg skal bare bli litt tynnere – og litt brunere, litt penere og litt flinkere. Så blir livet bra. Eller?

Sett

Gjennom personlige skildringer beskriver forfatteren hvordan Gud har sett henne og vært med henne gjennom hele livet – i oppturer og nedturer, nederlag og seire, i humor og alvor.

Tilbake til Eden

Hjemlengsel handler om å ha et godt hjem å komme tilbake til når du har vært borte …