Ambratreets sang

Millie Reynolds lengter seg bort fra et liv i utrygghet og fattigdom.

Broen

For dem som betyr noe i Hollywood, er Lena Scott en ny, lysende stjerne på filmlerretet. Ikke mange vet at det virkelige navnet hennes er Abra.

Datteren

Ny samtidsroman fra bestselger-forfatteren Francine Rivers, en to binds saga om nåde og tilgivelse i et av livets sterkeste bånd – forholdet mellom mor og datter.

Datterens drøm

I den dramatiske oppfølgeren av Datteren strever Carolyn med å finne sin plass i et urolig familielandskap.

Det ametysten skjulte

En sterk fortelling om forholdet mellom far og datter.

Det kalles nåde

Krigen er over. Sørstatene har tapt. Hva nå? En engasjerende historie om tre kvinner – mor, datter og en frigitt slave – i tiden like etter den amerikanske borgerkrigen.

Det vakreste

En varm historie om tro og vennskap fra 1930-tallets USA: Anne «Perri» Singleton lever et liv mange vil misunne henne. Inn i dette livet braser Mary Dobbs Dillard, venninnen hun aldri har bedt om.

En høst av rubiner

Sara, slektning av profeten Nehemja, er skriver hos dronningen av Persia – den eneste kvinnen som fyller en slik stilling i det persiske riket.

En siste ting

«Så levde de lykkelig alle sine dager» Det var slik Tara hadde tenkt seg det. Men forlovedens hemmeligheter endrer eventyret til et mareritt.

Forsoningsbarnet

Dina er forlovet med en kjekk mann og lever et velordnet liv i pakt med sin kristne tro. Da hun blir voldtatt blir tilværelsen hennes snudd opp ned, og plutselig står hun overfor sitt livs vanskeligste valg.

Høyt spill

Normandie våren 1944. D-dagen nærmer seg. Den amerikanske piloten Tom Jaeger blir skutt ned over Frankrike, reddet og rekruttert av franske motstandsmenn.

I stedet for aske

Anna blir overfalt og etterlatt bevisstløs i et smug – og ingenting blir som før.

Luther og Katharina

Hun er nonne av adelig byrd. Han, en kjetter, en reformator – en lovløs i det hellige romerske keiserriket.

Løvetannblomst

Ginevieve Lightly har aldri bodd på samme sted lenge av gangen, og datteren har hun dratt med på lasset. Når bilen deres sier stopp i småbyen Banister Falls, lover Ginevieve at de skal holde seg i ro der inntil datteren har fullført videregående.

Noe annerledes

Evies sønn Cody flytter hjemmefra, og Evies hverdager oppleves med ett svært tomme. Men livet er ikke over. 

Noe annerledes

Evies sønn Cody flytter hjemmefra, og Evies hverdager oppleves med ett svært tomme. Men livet er ikke over. 

Når spottefuglene synger

Hvor går skillet mellom et mirakel fra Gud og et barns ville fantasi?

Når vi ikke lenger ser hverandre

Pennys barndomsvenn, enkemannen Eddie, melder seg til krigsinnsats og sendes til England. Da tilbyr Penny seg å passe barna hans.

Taus fortid
Når Joels mor dør, tvinger en rekke ubesvarte spørsmål seg fram i livet hans. Hvilke hemmeligheter tok moren med seg i graven? Hva skjulte hun bak sin harde taushet?
Svikeren

Det svake ekkoet etter morens barneføtter leder Joel ubønnhørlig videre – mot nye landskaper og skjebner. Sporene fører sydover til den lille landsbyen Frontière ved foten av Pyreneene.

Sjelestorm

Lille Rut og de voksne følgesvennene piskes videre gjennom nådeløse landskap. En rest av håp fører dem til Lisboa – byen som oversvømmes av flyktninger og syder av rykter.

Lykkens stemme

Et følge på fem når den nordlige kysten av Afrika. Snart er kun en liten familie på tre tilbake. Den jødiske kolonien i El Kantara i Algerie blir et midlertidig hjem for de hjemløse.

Ørken lik Eden

Utryddelse. Tilintetgjørelse. Shoah! Grufulle detaljer innhenter Rut, Hannah og Jörgen. Dødsbudskapet skriker mot dem, glefser eter dem, truer med å knuse det trassige håpet om et nytt liv.

Natten lys som dagen

Den gamle mannen i Jerusalem har sin egen historie å fortelle. Joel lytter til ordene, til gjenlyden av føtter på flukt. Til det kvalmende ekkoet av jagede menneskeliv i et sivilisert Europa. Mot dette blodflekkede bakteppet ble hans egen mor formet.

Uskyldig blod

Joel fortsetter opprullingen av det dramatiske livet til den jødiske moren, Rut. Nazistenes "løsning" på livet til Hannahs utviklingshemmede bror skriker mot ham. Det er et skrik han møter igjen på et sykehus i Stavanger.

Vekten av hvisking

I seriens siste bok sluttes sirkelen. Historien – opplevd av en liten jødisk familie – begynte i Norge i vår tid, gikk tilbake til jødeforfølgelsen, førte fram til opprettelsen av staten Israel og ender i Norge igjen.

På den andre siden av fjellene

En iransk professor, hans kone og to barn må flykte fra Iran. Familien blir skilt, og faren når etter hvert fram til en slektning i Østerrike.

Sunket

Da et småfly med base i den lille byen Yancey styrter i sjøen, trekkes Cole McKenna umiddelbart inn.  

Skjult

Piper McKenna blir henrykt når lillebroren Reef vender tilbake til Yancey etter fem år hjemmefra. Men gleden blir kortvarig.

Savnet

Darcy St. James drar på cruise i Alaska for å hjelpe en gammel venninne. Hun går inn i oppgaven som cruiseskipets reiselivsjournalist, men vel om bord oppdager hun at venninnen er søkk borte.

Straffet

En aktiv friluftsdag tar en uhyggelig vending når Kayden McKenna finner en død mann på klatreruta si. Dreier det seg om en ulykke, eller noe enda verre?

Vil du ha e-bok, kjøp den her.

Sabotert

Når han endelig vender hjem, oppdager Reef McKenna at hans elskede Alaska står overfor en stor trussel.

Skjulte skatter

Andre verdenskrig. Europas kunstskatter trues fra flere hold: krigens voldsomme ødeleggelser og Nazi-Tysklands tilrøving og forakt for rettmessig eierskap.

Snøklokkevals

1870-tallets Stavanger: Silden forsvinner, seilskutetiden tar slutt, og bunnen faller ut av tilværelsen. Samtidig er det store vekkelser i byen, og ny tro bryter mot gammel.

Lusablomster

1880-tallets Stavanger: Storsvindel og arbeidsløshet. Forbudt kjærlighet og et påtvunget ekteskap. Slit og strev for et utkomme og sine kjære. Arbeiderkamp og utvandring.

Liljene på marken

Året er 1888. Josefine går om bord i Amerikabåten på vei til et nytt liv, Andreas arbeider seg opp som skredder i Stavanger.

Taperens testamente

Året er 1521, og kampen om Europas sjel har startet. Martin Luther støter sammen med pavens utsending i Riksdagen i Worms. Et kontinent og en sivilisasjon splittes.

Ufattelig kjærlighet

California 1850: Gullgraving trakk både menn og kvinner til området. Menn solgte sin sjel for en pose gull. Kvinner solgte sin kropp for et sted å sove.

Varsler i vinden
Spennende roman av førsteklasses kvalitet om de første kristne i det gamle Roma. Hovedpersonen er en ung slavepike.
Ekko i mørket
Spennende roman av førsteklasses kvalitet om de første kristne i det gamle Roma. Hovedpersonen er en ung jødisk slavepike.
Demring i nord
Spennende roman av førsteklasses kvalitet der hovedpersonen er en ung jødisk slavepike.
Vann som rant forbi

Emmalyn hadde aldri trodd en person kunne føle seg så alene. Å holde liv i et ekteskap med en mann som ikke lever sammen med deg, er ingen lett oppgave, i hvert fall ikke når mannen sitter bak fengselsmurer.

Æresord

Elleve år gamle Roz Anthony flytter med familien til Mills River. Idet de installerer seg i sitt nye hjem, slår den forrige eieren, Tillie Monroe, seg ned på verandaen deres.