157 bønner

Mennesker har bedt til Gud til alle tider, overalt. Men hvem er Gud? Hvordan ber jeg? Hva skal jeg be om? 

Det meste som skjer, er usynlig

På kort tid skjer det masse ekstremt i livet til Sindre på 18. Mest sånne ting han ikke selv ville ha valgt. 

Elsket. Uansett.

Savner du en god oppbyggelig bok til tenåringen? En bok til ettertanke. En bok som snakker ungdommenes eget språk om livet og kristen tro?

 

Ferdig prestert

Jeg skal bare bli litt tynnere – og litt brunere, litt penere og litt flinkere. Så blir livet bra. Eller?

Gaven

Friskt og direkte skriver Thomas Teglgaard om de virkelig store spørsmålene. I Gaven forteller han om meningen med livet og hvordan det er mulig å leve evig. Han er også tydelig på utfordringer som møter oss allerede tidlig i livet.

Grill en kristen

Apologetikk for unge (og ikke fullt så unge) mennesker:

Gutt, jente og sånn

Jente møter gutt ... og søt musikk oppstår. Det høres kanskje sprøtt ut, men Gud har faktisk skapt oss sånn at vi kan bli forelsket. Han har funnet på seksualiteten vår.

Jakten på Annieras juveler

En eventyrlig historie om en verden spekket med forunderlige skikkelser og hendelser. Dette er en fantasy-fortelling lesere i alle aldre vil elske.

Flukten mot nord

Først la de ut på en eventyrlig jakt etter Annieras juveler. Nå må de legge på flukt mot nord.

Monsteret i Søkkene

Faren til Janner Vingefjær var høykonge i Anniera. Men kongeriket er falt, familien er på flukt og hæren til Gnag den Navnløse følger like i hælene på dem. 

Vokteren og Vargekongen

Forbered deg på en dramatisk avslutning av Vingefjærsagaen.

Vil du ha e-bok, kjøp den her.

Kjeltringer i kirken

Julaften og første juledag er det samlet inn mye penger i Lillevik kirke. Men i romjula er safen plutselig tom.

Kappløp med katastrofen

Peder Paddemyr har giftet seg inn i byens rikeste familie. Som ordfører ønsker han også å styre Lillevik som han vil.

Det tomme huset

Et gammelt hus har stått ubebodd i 30 år. De unge journalistene i Lillevik Tidende bryter seg inn i huset og finner en gammel avis. I den er det klippet et lite hull.

Hjerterystelse

Rapport fra livet i tjueårene.

Poseidons sønner

Laksen er tilbake i Lillevikelva, og Lilleviks mannlige befolkning går amok med fiskestengene. Men hvem tjener egentlig på fiskeinteressen? Og hvem er Poseidons Sønner?

Som en tyv om natten

Det er sommer, og redaksjonen i Lillevik Tidende har tatt ferie. KG er i Roma når han plutselig får en dramatisk sms hjemmefra. 

P52 - historien om Bibelen
P52 forteller den spennende historien om hvordan Bibelen ble til, hvorfor den er så viktig, og hvordan vi skal lese den.
Rise

Er det rikt eller slitsomt å følge Jesus?

Plyndrere fra havet
Når Briana O‘Toole (Bree) redder en fremmed fra å drukne, forstår hun ikke at hun kan ha satt familien sin og landsbyen i fare. Så kommer den fryktelige dagen: Vikinger tar Bree og Devin, broren hennes, til fange.
Mysteriet med sølvmyntene
I ly av mørket og regnet foretar Briana O’Toole (Bree) en vågal flukt fra vikingskipet. Sammen med Lil, en annen trell, må hun lære å overleve på rømmen i Norges skoger.
Den hemmelige vennen
I tredje bok i Vikingserien blir Bree sendt til Norge som slave for Mikkels familie. Hun finner mystiske meldinger som synes å handle om henne, og hun lengter etter å være det hun er - den respekterte dattera til en irsk høvding.
Et modig hjerte
I fjerde bok i Vikingserien står Devin og Bree overfor et utrolig vågestykke: I bytte mot Brees frihet har de sagt ja til å reise med Erobring, det nye vikingskipet.
Mysteriet på Johnson-gården

Libby er glad i den nye familien sin … men noen vil ikke ha henne her, og vil gjøre hva som helst for å få henne bort fra gården.

Det mystiske skrinet
Hvilke hemmeligheter skjuler seg i skrinet fra Libbys far? Skrinet blir borte, og Libby frykter hun aldri får vite hemmeligheten.
Forsvinningen
Hva er det som er så spesielt med teddybjørnen til Bestemor Feuder? Er det virkelig verdt at Libby risikerer livet for å finne det ut?
Den farlige dobbeltgjengeren
Hjertet til Elisabeth slo fort. Kvinnen som kom gående nedover gaten så kjent ut. Det var mor!
Smykketyveriet
Hvor kom gullsmykket til Elisabeth fra? Og hvilken hemmelighet skjuler det?
Rømlingen
Libby og Susan er strandet på en øde øy – men er de egentlig alene?
Problemer på Sandhill Ranch
Elisabeth og familien skal reise på to ukers ferie – det er som en drøm går i oppfyllelse. Men fra første dag tårner problemene seg opp.
Mysteriet med den gjemte nøkkelen
Elisabeth er vitne til et tyveri, og føler seg sikker på at det ligger mer bak enn hva hun oppfatter der og da. Men kan hun bevise det?
Ubudne gjester
Når Brian Parr forsvinner, er ringen som ligger igjen på bakken i skogen det eneste sporet etter han …
Det uventede brevet

"Elisabeth, din mor, Marie, kom hjem for to dager siden. Hun kommer og henter deg. Jeg ville bare advare deg." Moren hennes mishandlet og forlot henne! Hvordan skulle det nå gå?

Sunket

Da et småfly med base i den lille byen Yancey styrter i sjøen, trekkes Cole McKenna umiddelbart inn.  

Skjult

Piper McKenna blir henrykt når lillebroren Reef vender tilbake til Yancey etter fem år hjemmefra. Men gleden blir kortvarig.

Savnet

Darcy St. James drar på cruise i Alaska for å hjelpe en gammel venninne. Hun går inn i oppgaven som cruiseskipets reiselivsjournalist, men vel om bord oppdager hun at venninnen er søkk borte.

Straffet

En aktiv friluftsdag tar en uhyggelig vending når Kayden McKenna finner en død mann på klatreruta si. Dreier det seg om en ulykke, eller noe enda verre?

Vil du ha e-bok, kjøp den her.

Sabotert

Når han endelig vender hjem, oppdager Reef McKenna at hans elskede Alaska står overfor en stor trussel.

Ung tro

Med friske innfallsvinkler gir Kvalbein trygg forkynnelse og veiledning til unge lesere.