Alene i krig og fred

Dagny og Alfred Lien reiste som misjonærer til Kina tidlig på 1930-tallet. Da Alfred dro ut alene til sin andre periode i 1938, var yngste datter Else bare halvannet år gammel.

Drømmer og syner

Hva ville du ha gjort hvis Jesus viste seg for deg i en drøm? Hva hvis Jesus kom til deg i et syn og ba deg om å følge ham, og disse synene kom tilbake i en hel måned – hva hadde du gjort da? Ville du da ha satset på Jesus?

Frihet som forandrer

Anethe Birkeli forteller varmt, friskt og personlig om møtet med mennesker i Indonesia. En litt annerledes misjonsbok, full av god informasjon om et spennende land og folk.

Guds galskap

Er du villig til å følge Jesus uansett hvor han leder deg? Er du tøff nok til å følge ham også til de farlige stedene? Kristne fra hele verden vitner om en tro som bærer gjennom forfølgelse og lidelse.

Kinamisjonær

Et spennende møte med et stykke misjonshistorie.

Lydighetens galskap

En frimodig oppfordring til både lokal og verdensvid Jesus-etterfølgelse.

Misjonær og martyr
Bli med på en fascinerende reise gjennom Knut Samsets rike, spennende og dramatiske liv.
Når Gud vil

Et sterkt møte med Gud forandrer livet til den islandske tenåringen Olafur Olafsson (1895–1976), og han er overbevist om at han skal bli misjonær.

Over en tekopp

Med sin gode evne til å fortelle og sin humoristiske sans tar Sæther deg med inn i den taiwanske kulturen. Basisen for Anna Sæthers arbeid har hele tiden vært den gode samtalen. Den har ofte foregått over en kopp med te.

Snakk om tro

I vår virkelighet er det ikke de som ikke vet hvordan man kan bli kristen som er utfordringen, men heller hvordan vi kan hjelpe de som ikke i det hele tatt er interessert. Nick Pollard viser helt konkret hvordan Gud vil bruke hver enkelt av oss der vi er.

Tro mellom venner

Overalt i Norge møter kristne innvandrere og flyktninger med muslimsk tro. Hvordan kan vi vise oss som gode, inkluderende naboer og venner for dem? Og hvordan kan vi leve ut og formidle Guds kjærlighet og evangeliet til muslimer?

Vekkelsen ble en Åndens aksjon

I den mest omfattende vekkelsen som gikk over Kina i første halvdel av 1900-tallet, hadde Marie Monsen en sentral plass. Hun var et mektig bønnemenneske, og hennes vitnesbyrd pløyde dypt.