Aldri for sent å bli et lykkelig barn - Lydbok

Aldri for sent å bli et lykkelig barn er Terjes livshistorie slik han selv har skrevet den. Her vil alle ha noe å lære. Omsorgssvikt er synlig – for dem som våger å se.

De fulgte Jesus

366 kortbiografier samlet i én bok – til daglig inspirasjon!

Drømmer og syner

Hva ville du ha gjort hvis Jesus viste seg for deg i en drøm? Hva hvis Jesus kom til deg i et syn og ba deg om å følge ham, og disse synene kom tilbake i en hel måned – hva hadde du gjort da? Ville du da ha satset på Jesus?

Farlig tro

Broder Andreas forteller den fascinerende historien til de kristne i muslimske land. I Midtøsten kjemper kirken med terror, fiendtlige styresmakter og en strøm av muslimer som søker Jesus.

Flukten fra Syria og Irak

Rett foran øynene våre utspiller et av vår tids største dramaer seg.

Gertrudas løfte
Under krigen mister den lille jødegutten Michael begge foreldrene. Men den kristne barnepiken Gertruda lover moren å flykte fra Polen med gutten og ta seg av ham som sin egen sønn. Og Gertruda holder det løfte.
Gud i Oslo

I denne boken gir Jørgen Aass leseren et overblikk over et levende og spennende kristent landskap som ikke så mange kjenner til.

Guds galskap

Er du villig til å følge Jesus uansett hvor han leder deg? Er du tøff nok til å følge ham også til de farlige stedene? Kristne fra hele verden vitner om en tro som bærer gjennom forfølgelse og lidelse.

jeg er n

Hva kan vi lære av våre troende brødre og søstre rundt om i verden? Hvordan kan vi be for dem? Og hva kan de gripende historiene deres lære oss om en Gud som skinner sitt lys inn i en mørk verden?

Får eg lov

Ei livshistorie om ein person som set avtrykk i andre menneske sine liv. Ei storesyster forfattaren er stolt av.

Joni & Ken

Tragiske omstendigheter kan tære hardt på et kjærlighetsforhold. 

Lengsel etter frihet
For mer enn tjue år siden ledet hun demonstrasjonene på Den himmelske freds plass og ble Kinas mest ettersøkte kvinne. I dag forteller hun sin overraskende historie.
Livsfarlig tro

Ville du holdt på din kristne tro selv når den satte livet ditt i fare? Ville du stått fast hvis familien din var truet?

jeg er n

90 andakter gir deg innblikk i livene til forfulgte Jesus-troende gjennom en kort fortelling og en bønneveiledning. Hvert andaktsstykke gir også innspill til hvordan du selv kan stå fastere i troen.

Lydighetens galskap

En frimodig oppfordring til både lokal og verdensvid Jesus-etterfølgelse.

Med Guds Ord gjennom jernteppet

Broder Andreas opptrådte som bibelsmugler i den kalde krigens tid, da det var som et jernteppe mellom øst og vest i Europa. Broder Andreas var en av dem som lyktes i å nå fram med bibeler og oppmuntringer.

Misjonær og martyr
Bli med på en fascinerende reise gjennom Knut Samsets rike, spennende og dramatiske liv.
Munken som endret Europa

Rett foran tronen til Europas mektigste hersker, keiser Karl 5, står den ensomme munken og teologilæreren Martin Luther i 1521 og nekter å bøye av.

Når Gud vil

Et sterkt møte med Gud forandrer livet til den islandske tenåringen Olafur Olafsson (1895–1976), og han er overbevist om at han skal bli misjonær.

Når underet kommer langsomt

Beate Benestad er psykiater og legemisjonær. Hun sitter i rullestol og har de siste tolv årene bodd i Colombia i Sør-Amerika. I denne boken forteller hun om livet sitt, Herrens nærvær og veien inn i tjeneste

Rapport fra en helomvending

«Min velbygde livsanskuelse – som var kjemisk renset for alt overnaturlig – gikk i tusen knas. Jeg hadde erfart noe overnaturlig. Det kunne ikke forklares psykologisk. Heller ikke bortforklares,» skriver Tove Dahl.

Ropet

For atten år siden fikk Hildegunn Grønvold-Rossland påvist en arvelig bindevevssykdom. I dag preges hverdagen av medisiner, utfordringer og store smerter. Likevel takker hun Gud.

Jeg kan ikke hate

Blant gamle papirer finner Erling Rimehaug en dagbok og et nytestamente fra en tysk fangeleir.

Selvfølgelig vil jeg leve

En nær og vakker bok om det å være pasient – og det å være pårørende. En bok som berører.

Skjulestedet

Familien ten Boom bor i en fredelig småby i Holland. Så kommer krigen. Forfulgte og hjemløse mennesker finner veien til ten Booms dør, og med fare for eget liv prøver familien å hjelpe dem med hus, mat og penger.

Stå sterke i stormen

Stadig flere av verdens kristne opplever at det er en illusjon å tro at bibelsk kristenliv garanterer et problemfritt liv.

Søkte Allah, fant Jesus

En troende muslim møter kristendommen.

Kinamisjonær

Et spennende møte med et stykke misjonshistorie.

Vertigo

Midt i det avgjørende karrierespranget opplever Arne Nordahl noe av det vi alle frykter. En ulykke gjør ham varig uføretrygdet. Spørsmålet melder seg: Hva kan jeg bidra med nå?

Mama Maggie

Hva får en rikmannsdatter til å erstatte en lysende karriere med fattigdom?

Skrapkaka - det er meg

Kari Vinje er en av Norges mest leste barnebokforfattere. Best kjent er for fortellingene om Kamilla og tyven. I denne boken forteller hun som sin egen barndom.