I år er det 100 år siden Øivind Andersen ble født. Gjennom hele sitt yrkesaktive liv var han knyttet til Fjellhaug som lærer og en periode også som styrer. Også etter at han mistet synet fortsatte han å undervise, og han var en etterspurt forkynner over hele landet.

Arven etter Øivind Andersen er en evangelisk, frigjørende, bibelsk forkynnelse, undervisning og sjelesorg som vi håper også den oppvoksende slekt kan få del i gjennom å lese hans bøker.
Kildevann

Med sine ord til ransaking, trøst og oppmuntring har bibellærer Øivind Andersen (1905–1994) betydd mye for mange. Hans andaktsbok Ved kilden har for eksempel gått ut i 35 000 eksemplarer siden den første utgivelsen i 1977.

Kildevann har sentrale sitater fra nettopp Ved kilden, og er gjennomillustrert med vakre bilder. En helt ny gavebok med evighetsverdi – til deg selv eller andre som trenger det.

Redaktør og ideskaper Jostein Sandsmark om Kildevann:
- Ideen til Kildevann formet seg hos meg mens jeg i fjor drev med språkrevisjonen av Øivind Andersens andaktsbok Ved kilden. Gang på gang ble jeg slått av både form og innhold i Andersens ord til ransaking, trøst og oppmuntring, jeg begynte å streke under spesielle formuleringer, og etter hvert sto det klart for meg: Dette må enda flere få del i.
- Resultatet er blitt en gjennomillustrert og vakker gavebok som kristne kan finne hjelp i selv, men som de også kan gi til kristne, ikke-kristne eller tvilende venner og bekjente. En blomstergave visner, men i Kildevann er det noe av evighetsverdi.

Se et oppslag fra boka her

 

 

TILBUDSBOK!

Ordinær pris kr 198,-

 

 

Ved kilden

Her finner du 366 andakter grunnfestet i Bibelen - forfattet av den kjente bibellæreren Øivind Andersen (1905–1994). Boken kom første gang i 1977 og har solgt i nærmere 40 000 eksemplarer.

ANDERSENS ØNSKE FOR BOKEN: «Andaktene er lagt opp som minibibeltimer. Det er meningen at Bibelens ord skal tale og følge dem som leser disse andaktene, gjennom dagen. Min bønn er at boken blir til hjelp og
velsignelse for dem som bruker den.»

Les utdrag av boken