Broder Andreas begynte i 1955 å smugle bibler til kristne bak stengte landegrenser i Øst-Europa. Arbeidet utviklet seg til organisasjonen Åpne Dører. Han er forfatter og medforfatter av en rekke bøker, blant andre bestselgeren Med Guds ord gjennom jernteppet (Lunde Forlag). Broder Andreas bor i Nederland.
Med Guds Ord gjennom jernteppet

Kommunismen ville ikke vite av kristen påvirkning, og de troende i øst levde skjult og i store vanskeligheter.

Boken er en spennende selvbiografi om Andreas‘ oppvekst i Holland, soldatliv i Indonesia, det underlige frieriet og de mange reisene. Den er et tidløst vitnesbyrd om hvordan Gud støtter og hjelper den som vil gå hans veier.

Denne boken kom første gang i 1969 og er på verdensplan solgt i hele 10 millioner eksemplarerer på 35 språk. Bare i Norge er det spredt i over
50 000 eksemplarer.

Farlig tro

Navnene på mennesker og steder er endret i boken. Det må til for å beskytte de virkelige personene på de virkelige stedene. Men historiene er sanne.
Farlig tro gir deg et glimt inn i disse tapre menneskenes liv - og gir fire praktiske måter kristne i Vesten kan hjelpe sine forfulgte søsken på.

Farlig tro leses som en roman, men er ikke en bok du lukker, legger bort og er ferdig med. Denne spennende, gripende og aktuelle beretningen om vilkårene mange omvendte muslimer lever under i hjemlandene sine, angår deg som bekjenner troen på Jesus! Boken utgis i samarbeid med Åpne Dører.

Broder Andreas begynte i 1955 å smugle bibler til kristne bak stengte landegrenser. Arbeidet utviklet seg til organisasjonen Åpne Dører. Han er forfatter og medforfatter av en rekke bøker, blant annet bestselgeren Med Guds ord gjennom jernteppet.

Al Janssen er forfatter og medforfatter av drøyt tjuefem bøker. Han er styremedlem i Åpne Dører USA sammen med Broder Andreas, og er pressesekretær for Open Doors International.

Les intervju med Broder Andreas her.