Lois Walfrid Johnson har skrevet mer enn 30 bøker for barn, ungdom og voksne. Flere av bøkene hennes er blitt bestselgere, og hun har mottatt en rekke priser for sitt forfatterskap.
Mysteriet med sølvmyntene
I mellomtiden har også en pose med verdifulle sølvmynter forsvunnet fra skipet, og alle tror at det var Bree som stjal posen. Mikkel, vikingenes unge leder, leter utrettelig etter Bree og skatten som er forsvunnet. Men Bree er en mester i å kle seg ut. Mens hun søker mot til å vinne over dem om forfølger henne, oppdager hun hvor viktig tilgivelse er, og hun lærer å stole på den Gud som lovet aldri å forlate henne. Når jakten er på sitt villeste, vil Mikkel fortsette å be til sine viking-guder eller vil han be til Brees Gud i stedet?
Er det mulig at Guds plan for Bree er annerledes enn det hun hadde tenkt seg?

Spenningsserie for 10-16 år.
Plyndrere fra havet
De blir bortført fra hjemmet sitt i Irland. Alle de irske fangene er i Mikkels makt. Han er den stolte, unge lederen for vikingene. På grunn av Mikkel kommer de bort fra hverandre. Brees og Devins mot blir satt på harde prøver. Bree seiler mot et liv som trell i Norge, og Devin må kjempe for å overleve på egenhånd. Til tross for alle farene de møter, må de velge å stole på Gud.

Spenningsserie 10-16 år.
Den hemmelige vennen
Langt inne i Aurlandsfjorden legger vikingskipet til land. Mikkel, vikingenes stolte, unge leder er hjemme, men Briana O’Toole (Bree) står overfor et nytt og usikkert liv. Hva vil skje med henne og de andre irene som er blitt tatt til fange?

Snart blir Bree sikker på at Mikkel bærer på en mørk hemmelighet, en hemmelighet han skjuler for faren sin. Den kalde høstvinden feier innover Aurlandsfjorden, og folk venter på at det siste skipet skal vende tilbake. Bree spør seg: Klarer min bror Devin å komme med løsepenger før vinteren?

Makter Bree og Devin å få mot til å vinne med Guds hjelp? Klarer de det midt i den voksende trusselen? Hvem er den usynlige vennen deres, og hva vil det si å være virkelig fri?
-----

Les første kapittel i boka her.
Et modig hjerte
Sammen med oppdageren, Leiv Eiriksson, møter de farer ute på havet, og blant mannskapet lurer en fiende. Klarer de å overvinne alle prøvelsene, eller forblir Bree en trell? Og klarer Mikkel å gjenopprette sin tapte ære og lede mannskapet på en så farlig ferd? Vil han gi Bree friheten tilbake?
Bare Gud kan gi Mikkel, Bree og Devin et modig hjerte i møte med alle utfordringene som ligger foran dem.

Spenningsserie: 10-16 år

Les første kapittel her.