Asbjørn Kvalbein er prosjektleder for forkynner knyttet til Norea Mediemisjon og Misjonssambandet. Han er født i Oslo i 1944, og har utdanning innen teologi og kommunikasjon. Nå er han delvis engasjert i Norea, og på prosjektbasis i Lunde Forlag.
Trygg i dag
Andaktene er korte og lettleste, men innholdet gir åndelig påfyll hver dag. Kvalbein tar utgangspunkt i fine fortellinger fra livet og fører leseren inn i bibelske sannheter som er gode å grunne på. Boka er utstyrt med lesebånd.

Les noen av andaktene her.
Glede for dagen

En glimrende gave til familie og venner både ved spesielle anledninger, eller på en helt vanlig mandag.
 

Trygg i dag

Andaktene er korte og lettleste, men innholdet gir åndelig påfyll hver dag. Kvalbein tar utgangspunkt i fine fortellinger fra livet og fører leseren inn i bibelske sannheter som er gode å grunne på.
Boka er utgitt med støtte fra Leser søker bok, en allianse som jobber for tilrettelagt litteratur.

Les utdrag av boka

Ung tro

«Jeg er det levende brød,» sier Jesus. Denne boken gir mat for hver dag gjennom hele året. En enkel bibelleseplan under hver andakt åpner vei gjennom hele Bibelen på ett år.

De unge får lite kristendomskunnskap på skolen i dag. Derfor har forfatteren lagt vekt på å gjengi flest mulig av de viktigste bibelordene. Andaktene berører også alle budene, trosartiklene, Fadervår og viktige kristne verdier. Et fyldig register bak i boken viser til sentrale emner som bønn, tro, synd, nåde og Åndens frukt. Derfor kan Ung tro også være en nyttig ide- og hjelpebok for dem som er engasjert i barne- og ungdomsarbeid.

Men boka er først og fremst skrevet for de unge selv. Hvert stykke innledes med et bilde eller en fortelling som belyser bibelordet. Andaktene kan vanligvis leses i løpet av ett minutt.

Les utdrag av boka her

Kalt ved navn
Lytt til dikt og andakter, opplevelser og fortellinger. Musikalske overganger med Mons Leidvin Takle.
Rita Aasen har gitt ut flere bestselgende diktbøker.
Asbjørn Kvalbein er kjent som Webpastoren på webpastoren.no.