Mari Maurstad kommer fra en kulturelt interessert familie og har sine slektsrøtter på Vestlandet. Hennes far Alfred var topp skuespiller i sin tid, og Mari går stolt i fars spor. Nå er hun selv skuespiller på Nationaltheateret, men får også tid til ektemannen Aage og guttene Scott,Aslak og Stinius, og mye annet, som bokskriving, komedieopptreden og strikking. Mari brenner for at barna og de unge skal få med seg den rotekte, norske barnekulturen. Selv kan hun lage stemmene til både Dolly Duck og andre tegnefilmfigurer, men hun slår gjerne et slag for Margrete Munthes sanger med god moral og oppfordring til høflig fremtreden. Og kveldsstunden ved barnesengen er helt uunnværlig, mener Mari.
De gode, gamle julesangene

Boka inneholder over 60 kjente julesanger med notelinje og enkel besifring.

Bøkene i De gode, gamle-serien er nå trykt i hele 110 000 eksemplarer, og De gode, gamle julesangene alene i 10.000 eksemplarer. Merk at forlaget Lynor har spilt inn mange av sangene på plate.

De gode, gamle barnelekene
Boka inneholder leker med tradisjoner for store og små. Samlingen omfatter både inne-, ute- og sangleker, regler, ellinger og leker til bilturen.

Bøkene i De gode, gamle-serien er nå trykt i hele 110 000 eksemplarer. Alle har klassisk kunst med barnemotiver.
 
TILBUDSBOK!
Ordinær pris kr 228,-
De gode, gamle barnesangene 2

Barnesanger som mange vil kjenne igjen. Boka har en egen avdeling med gamle søndagsskolesanger.

Bøkene i De gode, gamle-serien er nå trykt i hele 110 000 eksemplarer. Merk at forlaget Lynor har spilt inn mange av sangene på plate.

De gode, gamle barnesangene

Barnesanger som mange vil kjenne igjen. Boka har en egen avdeling med gamle søndagsskolesanger. Notelinjer med gitarbesifring.

Bøkene i De gode, gamle-serien er nå trykt i hele 110 000 eksemplarer, og De gode, gamle barnesangene alene i 36.000 eksemplarer. Merk at forlaget Lynor har spilt inn mange av sangene på plate.