Elizabeth Musser er født i Atlanta, Georgia. Hun visste tidlig at det var forfatter hun ville blir, men hadde også et ønske om å tjene Gud. I 1989 reiste hun og mannen til Montpellier i Frankrike som misjonærer. Forfatterdrømmen levde fremdeles i Elizabeth, og i 1996 fikk hun antatt sin første roman, Two Crosses. Romanen kom først ut i USA, men er senere utgitt i Tyskland, Nederland, Frankrike og nå også i Norge.

Elisabeth Musser har blant annet studert fransk og engelsk litteratur ved Vanderbilt Universitet i Tennessee, USA. Under utdannelsen hadde hun også et semester i Aix-provinsen i Frankrike. I dag bor Elizabeth Musser i Frankrike sammen med sin mann og sine to sønner.
Det vakreste

Pastordatteren Dobbs er både lidenskapelig og svært egenrådig. På mange måter er hun Perris rake motsetning. Bakteppet er den store økonomiske depresjonen. Med ett rammer den også Perris velordnede liv med full kraft. I denne situasjonen vokser det frem et uventet vennskap mellom Perri og Dobbs. Men også dét støter på problemer. Sjalusi, svik og familiehemmeligheter kaster lange skygger over de to ungjentene.

Les utdrag av boka

På den andre siden av fjellene

På det kristne senteret Oasen utenfor Wien arbeider frivillige utrettelig i møte med en økende flyktningestrøm. Hvordan kan de hjelpe en muslimsk flyktning å bli gjenforent med familien? Hvor mye er de villige til å sette på spill, og hva vil det gjøre med dem?

Les utdrag av boken her.