Elizabeth Musser er født i Atlanta, Georgia. Hun visste tidlig at det var forfatter hun ville blir, men hadde også et ønske om å tjene Gud. I 1989 reiste hun og mannen til Montpellier i Frankrike som misjonærer. Forfatterdrømmen levde fremdeles i Elizabeth, og i 1996 fikk hun antatt sin første roman, Two Crosses. Romanen kom først ut i USA, men er senere utgitt i Tyskland, Nederland, Frankrike og nå også i Norge.

Elisabeth Musser har blant annet studert fransk og engelsk litteratur ved Vanderbilt Universitet i Tennessee, USA. Under utdannelsen hadde hun også et semester i Aix-provinsen i Frankrike. I dag bor Elizabeth Musser i Frankrike sammen med sin mann og sine to sønner.
To pakter

I 1962 får Algerie sin uavhengighet. Det har lenge vært spenninger mellom islamittiske separatister og den franskvennlige befolkingen. Spenningene har gitt seg utslag i blodige kamper, og mange har måttet flykte fra hjem og familie i Algerie. Blant disse er den unge moren Anne-Marie Duchemin. Under dramatiske omstendigheter flykter hun fra blodig terror og mannen hun elsker. Hun reiser til den fredelige byen Castelnau i Frankrike, der hennes seks år gamle datter oppholder seg på et barnehjem. Anne-Marie blir raskt engasjert i arbeidet ved barnehjemmet, og gjennom arbeidet og møtet med den unge kvinnen Gabrielle Madison og den gamle nonnen Moder Griolet erfarer hun at det finnes en makt som er større enn henne selv. Dette hjelper henne gjennom de harde prøvelsene som venter.

En roman om kjærlighet og tilgivelse.

Boken er oppfølger til To kors.

 

TILBUDSBOK!

Ordinær pris kr 149,-

To skjebner

Den algeriske tenåringsjenta Rislène er blitt kristen og har latt seg døpe. Når faren hennes finner ut dette, blir han sint og truer henne med å gifte henne bort til en mann familien finner passende. Rislène har forelsket seg i en ung kristen mann, og vet at faren hennes aldri kommer til å akseptere et slikt forhold. Læreren hennes, Ophélie Duchemin, prøver å hjelpe henne til å bli godtatt av familien sin igjen. Men etter en reise til Algerie, blir Rislène holdt tilbake mot sin vilje, mens bestemoren hennes begynner å lete etter en muslimsk ektemann til henne.

Dette er den siste boken i triologien av Elizabeth Musser. De to første heter To kors og To pakter.

 

TILBUDSBOK!

Ordinær pris kr 149,-

Alt har sin tid

Emile er fast bestemt på å finne sannheten, og sammen med en alliert og venn - som også bærer rundt på hemmeligheter - begynner han å lete etter svar. Det de finner, forandrer på alt.

Originaltittel: Searching for eternity

Les første kapittel <a data-cke-saved-href="_upl/alt_har_sin_tid_-_1_kap.pdf " href="_upl/alt_har_sin_tid_-_1_kap.pdf " self"="" class="link">her.

Det vakreste

Pastordatteren Dobbs er både lidenskapelig og svært egenrådig. På mange måter er hun Perris rake motsetning. Bakteppet er den store økonomiske depresjonen. Med ett rammer den også Perris velordnede liv med full kraft. I denne situasjonen vokser det frem et uventet vennskap mellom Perri og Dobbs. Men også dét støter på problemer. Sjalusi, svik og familiehemmeligheter kaster lange skygger over de to ungjentene.

Les utdrag av boka

På den andre siden av fjellene

På det kristne senteret Oasen utenfor Wien arbeider frivillige utrettelig i møte med en økende flyktningestrøm. Hvordan kan de hjelpe en muslimsk flyktning å bli gjenforent med familien? Hvor mye er de villige til å sette på spill, og hva vil det gjøre med dem?

Les utdrag av boken her.