Espen Ottosen ( født 1971) er informasjonsleder i Norsk Luthersk Misjonssamband og redaktør for Utsyn og Yapa. Han er utdannet teolog ved Gimlekollen Mediesenter, Fjellhaug Misjonsskole og menighetsfakultetet. Han hr undervist i etikk både ved bib3elskolen og misjonsskolen på Fjellhaug. Som feltprest hadde han også etikkundervisning for vernepliktige. Fra 1997-2000 var han misjonær for Norsk Luthersk Misjonssamband i Peru.
Hvorfor skriver ikke Gud på himmelen?

Vil du ha e-bok, kjøp den her.

Som tenåring møtte Espen Ottosen denne problemstillingen på en kristen ungdomsleir. Siden har han lett etter svar. På en personlig og ærlig måte skriver han om ateistiske anklager, om kristne tenkere, om Big Bang og evolusjonslæren, og om hva som egentlig kjennetegner kristen tro. Her er få ferdigtygde svar og mange gode refleksjoner.

Espen Ottosen er teolog, skribent og informasjonsleder i Norsk Luthersk Misjonssamband. Han er spaltist i Aftenposten og har skrevet en rekke bøker. Mange kjenner ham som profilert debattant i aviser, radio og tv.

«Vi trenger ærlige og slagferdige bøker om tro og om forholdet mellom tro og vitenskap. Dette er en slik bok. Både der jeg er enig, og der jeg leser materialet noe annerledes, blir jeg utfordret og tvunget til å tenke. Samtidig er Ottosen alltid etterrettelig og åpen for andres syn.»
Henrik Syse, forsker og filosof

«Det jeg likte best med boka er at jeg ble mer kristen av å lese den. Det er faktisk den første boka om kristen tro jeg har likt som voksen. Den er helt oppriktig, dønn ærlig og intellektuelt sterkt. I tillegg er den underholdende!»
Elin Ørjasæter, forfatter, førstelektor og blogger

«Dette er en bok i særklasse. Her vrimler det av gode argumenter for en klassisk kristen tro.»
Asbjørn Kvalbein, forfatter og webpastor

«Jeg anbefaler denne boken på det varmeste til nysgjerrige, skeptiske, tvilende og troende som vil ha gode og grundige svar på et viktig spørsmål.»
Tor Erling Fagermoen, generalsekretær i NKSS

Les utdrag av boka her.

Bak kulissene

Om noen kristne kan det kanskje sies at de gjemmer seg på bedehuset. Det gjelder ikke Espen Ottosen. Tvert imot har han i en årrekke vært tydelig til stede i norsk offentlighet – mest av alt som debattant i aviser, på radio og i tv. I denne boken får du vite hvordan han har opplevd å være en profilert kristen. Men mest av alt får du servert et knippe annerledes fortellinger fra livet som mediemann og misjonær.

Som informasjonsleder i NLM har Espen Ottosen både ruslet gatelangs med Einar Gelius, debattert med Mulla Krekar og sunget Amazing Grace på et karaokeanlegg for halvfulle kinesere. I denne boken er det mye humor, spennende innblikk bak mediekulissene og fascinerende reiseopplevelser fra ulike misjonsfelter.

Les utdrag av boken her.

TILBUDSBOK
Ordinær pris kr 249,-