Nick Pollard er fra England og er leder og grunnlegger av Damaris International. Han er psykolog, religionslærer og evangelist og underviser ved universiteter og college. Pollard har særlig arbeidet med avgangselever i den videregående skolen for å hjelpe dem å utforske åndelige og moralske spørsmål.
Snakk om tro

Vil du ha e-bok, kjøp den her.

 

I frykt for å være påtrengende, ubehagelige, for ikke å bli likt, eller bare rett og slett fordi vi ikke vet hvordan, unngår vi gjerne helst å dele av troen vår. Nick Pollard gir i Snakk om tro – med hodet og hjerte eksempler og tips, både på hva vi kan si og gjøre, og hva vi kanskje ikke trenger å si og gjøre når vi anbefaler vår Gud og vår tro.

Dette er en bok for unge som vil møte sine omgivelser med ærlighet og et åpent liv, og for voksne som trenger tips til å komme litt nærmere de menneskene de omgås.

Det er vanskelig å formidle troen. Det kommer det alltid til å være. Men Nick Pollards innsiktsfulle og kreative tilnærming, hans avvæpnende humor og smittende entusiasme bidrar så absolutt til å gjøre det litt mindre vanskelig.
-----

Les et utdrag fra boka