Francine Rivers har vunnet mange priser gjennom sitt mer enn 14 år lange forfatterskap. Hun har blant annet fått Golden Medallion Prisen, Western Romance Prisen og Kritikerprisen. I tillegg er Francine, ifølge to spørreundersøkelser i magasinet Affaire de Coeur, en av de mest leste romanforfatterne i Amerika. Francine er gift og har tre barn og er bosatt i California.
Ufattelig kjærlighet

Angel selges til prostitusjon som barn, og forventer ikke annet enn at menn vil utnytte henne. Hun overlever ved å gjøre seg hard, men innvendig kjenner hun seg tom og død. Så møter hun Michael Hosea, en gudfryktig mann som vil adlyde Guds kall til å elske henne og ta Henne til hustru. Angel stritter imot og kjemper med onde minner.

Francine Rivers har skrevet en fortelling som lever langt utenfor sine tidsrammer. Ufattelig kjærlighet holder fram Guds ubetingede, helbredende og evige kjærlighet.

Ufattelig kjærlighet har så langt solgt i 12000 eksemplarer på norsk, og kommer nå i revidert utgave til glede for nye lesere.

Varsler i vinden
En slavepike kjemper for en familie og for mannen hun elsker i den romerske verden. Men likevel er det den Gud hun tror på, som kommer i første rekke.

Dette er første bind i en trilogi. De to neste heter Ekko i mørket og Demring i nord.
Forsoningsbarnet

En fengslende roman som går tett på følelsene hos mennesker som står overfor abortspørsmålet. En bok som engasjerer både unge og voksne.

Francine Rivers har igjen skrevet en engasjerende beretning som griper leserens hjerte og blir levende i tankene. Med balanse og innlevelse tar Forsoningsbarnet opp et av de mest kontroversielle temaene i vår tid. Gjennom handlingen blir leseren ført inn i en erfaring som ryster, påvirker og forandrer.

Forsoningsbarnet har så langt solgt i 9000 eksemplarer på norsk, og kommer nå i revidert utgave til glede for nye lesere.

Ekko i mørket
De kjente henne som Rafa, helbrederen. Ikke visste de at de begge hadde elsket kvinnen som skjulte seg bak slørene - en kvinne som de trodde var død. Hadassa unnslapp såvidt døden. Nå skjuler hun arrene og identiteten bak mørke slør.

Dette er bind 2 i en trilogi. Første bok heter Varsler i vinden, og siste er Demring i nord.
Demring i nord
Den germanske krigeren Atretes liv snus opp ned da han får vite at sønnen, som han trodde var dødfødt, lever. Han sverger at han skal finne sønnen og vende tilbake til Germania. Bare en ting står i veien for ham; Rispa, den unge enken som adopterte det uønskede barnet.

Dette er bind 3 i en trilogi. De to første heter Varsler i vinden og Ekko i mørket.
Datteren

Følg fire generasjoner kvinner fram til vår tid. Det første bindet, Datteren, spenner i tid fra slutten av 1800-tallet til andre verdenskrig.

Les intervju med forfatteren her.
Les utdrag av boka her


Serien består av:
Datteren

Datterens drøm

 

TILBUDSBOK!

Ordinær pris kr 230,-

Datterens drøm

Med moren, Hildemara, syk av tuberkulose og i selvpålagt karantene på rommet sitt, knytter Carolyn et sterkt bånd til bestemor Marta. Marta flytter inn for å stelle for familien, men spenningen mellom henne og Hildemara er til å ta og føle på.
Carolyn blir en hjelpeløs betrakter til konflikten mellom sin mor og bestemor. I et forsøk på å finne seg selv, kutter hun alle bånd og flytter. Når hun vender tilbake to år senere søker hun motvillig hjelp fra familien for å bygge et liv for seg og datteren, May Flower Dawn. Og akkurat som moren, utvikler Dawn et sterkt forhold til sin bestemor – og skaper enda en gang kløft mellom generasjonene. Men Dawn ønsker å unngå feilene til generasjonene før henne. Hun vil bli en bro mellom kvinnene i familien, ikke en vegg som skiller dem for alltid.

Handlingen i Datterens drøm spenner fra 1950-tallet og fram til i dag.

Lesintervju med forfatteren her.
Les utdrag av boka her.

 

Serien består av:

Datteren

Datterens drøm

 

TILBUDSBOK!

Ordinær pris kr 230,-

Broen

For pastor Ezekiel Freeman vil Abra alltid være den vesle jenta som stjal hjertet hans den natten han fant henne, en skrikende, nyfødt baby forlatt under en bro i utkanten av Haven. Men Hollywood er uendelig langt unna Haven, og naive Abra lærer fort hva som forventes av en ambisiøs pike med stjerner i øynene. For sent oppdager hun at berømmelse kommer til en knusende pris.

Nok en gang har Francine Rivers skrevet en fengslende fortelling om fristelse, nåde og uforbeholden kjærlighet.

Les utdrag av boken her.

Jordens sanger

Hva forteller majestetiske redwood-trær, en standhaftig hakkespett eller en praktfull soloppgang om vår kreative og sjenerøse Gud? Hvordan kan dette endre måten du oppfatter livet på, eller hvordan du vil håndtere motgang? 

Praktfulle fotografier, bibeltekster, innspill til ettertanke, anvendelse og bønn følger hver av andaktene. Alle er sterke oppfordringer til å fatte mot, bli utfordret og finne trøst. Guds makt er enorm. Hans oppmerksomhet rundt detaljer er nitidig. Hans kjærlighet til deg er endeløs og uuttømmelig. Bevisene finner du overalt. 

Se utdrag av boken her.

TILBUDSBOK
Ordinær pris kr 299,-