Rita Aasen (f. 1958) er utdannet pottemaker. Hun er bosatt i Søgne og virker som forkynner i fritiden.
Han bærer deg

Går det an å be til Gud om småting? Kan Gud minne troende om å ta en telefon, sende et brev eller gjøre en tjeneste akkurat i rette øyeblikk?
Denne boken svarer et klart ja på slike spørsmål. Rita Aasen har gjennom mange år notert ned åndelige og praktiske opplevelser hun har hatt i hverdagen, og hele boken lyser av takknemlighet til Far i himmelen, som har omtanke for sine barn.

Frikirkepastor Oddvar Søvik skriver i forordet:
"Det er usedvanlig gripende, inspirerende og utfordrende å lese Rita Aasens mange vitnesbyrd om Guds ledelse, beskyttelse og omsorg. Jeg tror at vi andre også kan oppleve lignende ting med Herren. Når vi tar oss tid til å være stille og lytte, kan vi høre Herrens røst. Måtte denne boken utfordre oss alle til en glad, helhjertet etterfølgelse. Det er ikke sikkert det blir et lett liv, det har Herren aldri lovet oss. Men du verden så rikt og så spennende.

Du er aldri glemt

Rita Aasens dikt er svært konkrete, intense og samtidig milde i sin form. Budskap til trøst og oppmuntring. Gjennomillustrert med flotte fargefoto.

Ny utgave av bok med samme tittel som kom ut første gang i 2004.

Se utdrag av boka <a data-cke-saved-href="_upl/du_er_aldri_glemt_-_utdrag.pdf " href="_upl/du_er_aldri_glemt_-_utdrag.pdf " self"="" class="link">her.

Kalt ved navn
Lytt til dikt og andakter, opplevelser og fortellinger. Musikalske overganger med Mons Leidvin Takle.
Rita Aasen har gitt ut flere bestselgende diktbøker.
Asbjørn Kvalbein er kjent som Webpastoren på webpastoren.no.
Jeg vil velsigne deg

Rita Aasen har gjennom en rekke bøker nådd ut til mange lesere med trøst, oppmuntring og nådesord hentet fra Bibelens bøker. Diktene hennes kommuniserer bredt og brukes av mange til daglig inspirasjon. Boka er gjennomillustrert.

Du frelser,
gir føde,
Du bærer.
Du er styrke og skjold.
Du, Herre,
rekker ut Din hånd
mot mine fiender.
Du lar meg ikke gå til grunne.
Du skjuler meg
og gir meg kraft.
Du velsigner meg
med fred.

Se utdrag av boka her.