Dag Gustav Gundersen Storla (f. 1962) er fra Stavanger, i dag bosatt i Bærum. Storla har vært legemisjonær i Bangladesh, og er nå sykehuslege i Oslo.
Snøklokkevals

Her vokser Josefine og Andreas opp i dyp fattigdom. De dras mellom bitterhet og kjærlighet, slåss mot og med Gud - og kjemper seg opp og fram i livet.
En gripende beretning om to unge mennesker som formes av en tøff virkelighet, men som ikke vil la den ødelegge livet.

Dag Gundersen Storla (f. 1962) er fra Stavanger, i dag bosatt i Bærum. Storla har vært legemisjonær i Bangladesh, og er nå sykehuslege i Oslo. Tidligere utgitt romanen Rytteren på den hvite hesten (Lunde 1995).

De neste bøkene om Josefine og Andreas er Lusablomster og Liljene på marken.

Les første kapittel her
Les intervju med forfatteren
her.

Lusablomster

Dette er utfordringer som venter søskenparet Josefine og Andreas og deres respektive kjærester, Alvin og Maren. Følg dem i deres kamp fram til kjærlighet og lykke. Selv om mye er falskt, fins det noe ekte.

Boktittelen lusablomster viser til rød jonsokblom. Den ser vakker ut på avstand, men egentlig er den full av lus. «Det e ikkje gull, alt så glimre,» lyder forklaringen fra romanens Maren.

Lusablomster er en frittstående oppfølger til romanen Snøklokkevals.

Les utdrag av boken her

Liljene på marken

Josefine har lagt hjembyen Stavanger bak seg og er i ferd med å ta fatt på den lange båtreisen til New York. Derfra bærer det videre med jernbane til Dakota – der Alvin venter. Der et nytt liv venter.

Hjemme i Stavanger arbeider Andreas iherdig med å få skredder­virksomheten til å lykkes. Han griper muligheter når de byr seg, og styrer målrettet frem mot en trygg posisjon blant byens forretnings­drivende.

I denne tredje og avsluttende romanen om søskenparet Josefine og Andreas følger vi de to inn i et nytt århundre. På hver sin side av Atlanteren opplever de at drømmer formes, og drømmer brister.

De to første bøkene om Josefine og Andreas er Snøklokkevals og Lusablomster.

Les utdrag av boken her.