Ann Tatlcok bor i Minnesota i USA. Hun har skrevet fire romaner. Så jeg ikke går meg vill er hennes første bok på norsk.
Kjenne at noe er sant

I et forsøk på å få orden på tilværelsen vender Neil tilbake til stedet der han vokste opp, og gjenopptar kontakten med sin gamle venn, Mary Beeken. Ettersom Neil og Mary prøver å forstå seg på hva som har skjedd med livene deres, erkjenner de at man ikke nødvendigvis må forstå noe for å vite at det er sant.

Les første kapittel her

 

 

TILBUDSBOK!

Ordinær pris kr 198,-

 

 

Så jeg ikke går meg vill

Nova Tierney ser tilbake på sommeren 1948: Hun er 9 år og bor på familiens pensjonat. Her lever en håndfull fargerike mennesker livene sine – alle i spennet mellom deilige drømmer og sviende skuffelser.
Nova selv savner så inderlig en far. Livet blir ikke lysere da storebroren hennes, Dewey, blir syk og forsvinner ut av livet hennes. Nå har hun ingen å leke med, ingen som kan peke ut stjernebilder for henne, så hun ikke går seg vill i vrimmelen.

Alt ble forandret den sommeren. Men ettersom Nova nøster i minner fra sin barndoms verden, får hun has på floker som tidligere har virket uløselige. Om ikke alle.

"Dette er en gripende og ekstremt oppløftende roman … en av de viktigste og mest realistiske jeg har lest. Man sitter igjen med en følelse av å ha blitt inspirert og et budskap om å ha tillit til Gud i alle ting – selv når ting virker meningsløse (og spesielt da). Jeg anbefaler den på det varmeste."
Renown Magazine, 2003

"For dette er en kristen roman, og av de beste jeg har lest. Så jeg ikke går meg vill er ikke bra til å være kristen, den er bra etter alle standarder. Tatlock har fortellerglede og medfølelse i rikt monn."
Kjell-Richard von Wachenfeldt, Vårt Land
 

TILBUDSBOK!

Ordinær pris kr 198,-

Æresord

Sønnene hennes har solgt huset og sendt moren på gamlehjem, men Tillie er fast bestemt på at hun vil dø der hun har levd. Og på en eller annen måte finner hun stadig «hjem» igjen.

Nok en gang skriver den prisbelønte forfatteren ANN TATLOCK en fengslende historie preget av sterke karakterskildringer. Med dypt alvor og underfundig humor griper hun leseren og slipper ikke taket før på siste side.

TILBUDSBOK
Ordinær pris kr 198,-

Les utdrag av boka