Lynn Austin har vunnet den amerikanske prisen Christy Award tre ganger for sine historiske romaner. I tillegg til forfattergjerningen er hun en etterspurt taler til konferanser, retreater og ulike menighets- og skolearrangementer. Hun og ektemannen har tre barn og bor i Illinois i USA.
Når vi ikke lenger ser hverandre

Penny flytter inn i Eddies leilighet og blir kjent med den jødiske husverten Jakob Mendel. Personlige tap og gruvekkende meldinger om nazistenes jødeforfølgelse i Europa gjør livet tungt for Jakob. Hvor er Hashem (Gud) i all denne lidelsen? Sammen opplever barna, Penny og Jakob hvordan krigen skaper avstand, men også knytter mennesker sammen.

Med stor innlevelse gir prisbelønte Lynn Austin liv til dem som må vente hjemme mens krigen raser ute i verden.

Les utdrag av boka

Det kalles nåde

Bestselgende Lynn Austin har lagt handlingen i denne engasjerende romanen til de vanskelige årene i kjølvannet av Den amerikanske borgerkrigen. Slaveriet er opphevet, sørstatene ligger i ruiner, befolkningen tvinges til å tenke i nye baner. Tre kvinner fyller hovedrollene – datter, mor og en frigitt slave. Resultatet er en fengslende historie om sviende nederlag, nødvendig omstilling og gryende håp om en bedre fremtid.

Les utdrag av boken her