Sverre Bøe (f. 1958 i Japan) er utdannet teolog ved Menighetsfakultetet i Oslo og har i tillegg studert i USA og Tyskland. Han er i dag ørsteamanuensis ved Fjellhaug Misjonshøgskole og predikant i Misjonssambandet.
En blodrød tråd

Vil du ha e-bok, kjøp den her.

 

På bakgrunn av sin doktoravhandling om Johannes’ åpenbaring har Sverre Bøe – misjonshøyskolelærer og en av Norges fremste eksperter på Bibelens endetidsskrift – skrevet en svært opplysende og engasjerende bok.

Forfatteren tar opp utfordrende temaer som …
• forførelse og forfølgelse
• bortrykkelse
• de 144 000 og den store, hvite flokk
• tallsymbolikk
• de tusen år

«Siste ord i Bibelen er ikke en avslutning, ikke noe tilbakeblikk. Den er tvert imot et utblikk mot en fremtid som er evig.
Utviklingen går mot avvikling. Men bakenfor den siste avvikling skal Gud skape den virkelige fremtid for paradistempelbyfolket. Det er den Johannes’ åpenbaring inviterer til.»
(Sverre Bøe)

Les utdrag fra boka

Løsepengen Jesus

Jesu død og oppstandelse er et kjent tema. Men her vinkles det hele gjennom en rekke nokså uvanlige spørsmål, og originale illustrasjoner får frem overraskende sider ved Jesu død og oppstandelse. Bøe spør blant annet hva vi kan lære av vakre blomster som prestekrager, eller av enkle barneleker som et Brio-tog. 

Les utdrag fra boken her.