Født 1961 i West Virginia, USA. Fem ganger i uken har han det kristne programmet Chris Fabry Live! på 265 amerikanske radiostasjoner. Har skrevet 68 bøker etter debuten i 1995.
Ikke i hjertet

Journalisten Truman Wiley har reist verden rundt og rapportert om store og små hendelser. Men snart er det han selv som skal skape de største overskriftene.

Truman er arbeidsløs, han har forlatt familien og står uten bosted. Det som plager ham mest, er imidlertid sønnens sviktende hjerte. Familiens sykehusregninger vokser i takt med Trumans hjelpeløse sorg. Han gir etter for hangen til å spille bort familiens penger, og skyver sine nærmeste enda lenger fra seg. Smerten er for stor til at han orker å besøke sønnen. Situasjonen synes håpløs.

Da får Truman en overraskende utfordring: Kan han skrive historien til en drapsdømt fange som snart skal henrettes? Fangen ønsker også å donere hjertet sitt til Trumans sønn. Truman tar oppdraget. Det blir en kamp mot tiden, henrettelsen nærmer seg ubønnhørlig.

Så dukker det opp foruroligende bevis i drapssaken. Kan den dødsdømte likevel være uskyldig? For journalisten blir det også et privat drama. Må en uskyldig mann dø for at sønnen skal få leve?

Med hjertevarme og overraskende mye humor forteller den kritikerroste bestselgerforfatteren Chris Fabry hva en desperat far gjør for å redde sin sønn.

Les utdrag av boka her

 

TILBUDSBOK!

Ordinær pris kr 329,-

Hjem til Dogwood

Karin synes å ha begravd sine knuste drømmer i et ekteskap med en trofast mann og tre små barn. Karins eks-kjæreste Will slipper ut av fengsel og vender hjem til Dogwood. Han har aldri elsket noen andre enn Karin og vil gjøre hva som helst for å få henne tilbake.

Boken har et mysterium og en intrige, en rød tråd av romantikk og en svært overraskende avsløring.

Se intervju med forfatteren her.

Les utdrag av boken her

 

 

TILBUDSBOK

Ordinær pris kr 329,-