Jakten på Annieras juveler

Vil du ha e-bok, kjøp den her.

 

Slå følge med Janner, Tink og Leeli Igiby og deres trofaste hund Klumpen der de flykter fra de onde hangene fra Dang. Hangene er desperate etter å slå klørne i Annieras tapte juveler, men hvor befinner edelstenene seg?

Alder fra 12 år.

Les utdrag fra boken her.

 

Se omtale i Utsyn her.

 

Bøkene i serien:  
1. Jakten på Annieras Juveler
2. Flukten mot nord
3. Monsteret i Søkkene
4. Vokteren og Vargekongen (kommer våren 2015)

 

TILBUDSBOK!

Ordinær pris kr 198,-

Flukten mot nord

Vil du ha e-bok, kjøp den her.

Janner, Tink og Leeli Igiby trodde de var vanlige barn med vanlige liv og en vanlig fortid. Nå vet de at de er Annieras juveler, arvinger til et sagnomsust kongerike på den andre siden av havet – og at mange ønsker å ta livet av dem. For å overleve må Igby-barna flykte i sikkerhet til Ispræriene, der hangene fra Dang ikke kan følge etter. Men før de kommer så langt, må de ta seg forbi monstrene i Glipetreskogen, de tjuvaktige stranderne i Østsvingen og den fryktede gaffelfabrikken.

Det aller farligste er likevel sjalusien og bitterheten som truer med å drive dem fra hverandre. Janner og søsknene hans får smertelig erfare at kjærligheten til familien er viktigere enn alt annet.

Les utdrag av boken her.

Bøkene i serien:  
1. Jakten på Annieras Juveler
2. Flukten mot nord
3. Monsteret i Søkkene
4. Vokteren og Vargekongen (kommer våren 2015)


TILBUDSBOK
Ordinær pris kr 198,-

Monsteret i Søkkene

Vil du ha e-bok, kjøp den her

Janner og familien hans håper de kan søkte tilflukt på det siste trygge sted i verden: Grønnsøkkene – et land med krigere selv hangene fra Dang frykter. Men det er et problem: Lillebroren til Janner har fått hale. Og grå pels, spisse ører og lange tenner. For de mistenksomme innbyggerne av Grønnsøkkene ser han ut som et monster.

Men Janner vet bedre. Broren er ikke så skremmende som han ser ut. Han er fullstendig harmløs. Eller er han det? 

Les utdrag av boka her.

 

Bøkene i serien:  
1. Jakten på Annieras Juveler
2. Flukten mot nord
3. Monsteret i Søkkene
4. Vokteren og Vargekongen (kommer våren 2015)

Vokteren og Vargekongen

Hele vinteren har innbyggerne i Grønnsøkkene rustet seg for det avgjørende slaget mot Gnag den Navnløse og hangene fra Dang. Janner, Kalmar og Leeli – Tronvokteren, Vargekongen og Sangmøyen av Anniera – er rede og villige til å kjempe side om side med søkkværingene, men når hangene angriper og invaderer Ban Rona, kommer barna fra hverandre. Janner er alene ute i ødemarken, Leeli kjemper mot hangene på byens hustak, og Kalmar, som bærer på en forferdelig hemmelighet, har satt kurs mot Throgs dyp.

I landet Skri pleier Sara Cobbler og Maraly Vever den sønderbrutte Artham Vingefjær under beskyttelse av fyrrige Snirkelsverd. Samtidig gjør en hær med krigshissige hanger seg klar til å krysse elva Blapp.

Det storslåtte siste kapittelet av Vingefjærsagaen er fylt av intens dramatikk og munner ut i bittersøt seier.

Les utdrag av boka her.