Drømmer og syner

Stadig flere muslimer opplever nettopp dette. De forteller om sterke opplevelser som førte til at de tok imot Jesus som sin frelser. Dette til tross for at de lever i en islamsk kultur der det å omvende seg til kristendommen kan bety døden.
«Drømmer og syner» er en enestående samling av personlige beretninger fra den muslimske verden. Historiene vil forbløffe deg.

Oversatt av Torgeir Agøy

Les utdrag av boken her

TILBUDSBOK
Ordinær pris kr 249,-

 

Livsfarlig tro

Boken er en henvendelse fra tidligere muslimer i land som Syria, Iran, Egypt og Libanon. De vil dele sine historier med deg som ennå kan bekjenne troen fritt. Fortellingene slår pusten ut av enhver som leser, og budskapet ryster, beriker og fornyer.

Tom Doyle tar deg med under jorden – til hemmelige møtesteder, torturkamre, dystre fengselsceller og til henrettelser. Det er dette utallige kristne med muslimsk bakgrunn er kalt til. De overlevende lengter etter å dele hva Kristus har lært dem. Smerten og lidelsen er tung å bevitne, men rikdommen prøvelsene har gitt – en rikdom de deler raust av i denne boken – er noe alle kristne strekker seg mot.

Tom Doyle vet hva det handler om. Han har jevnlig kontakt med kristne som setter livet på spill for sin tro, og arbeider utrettelig for å bistå dem som må betale dyrt for å følge Jesus. Tom Doyles bok Drømmer og syner (Lunde Forlag 2014) er solgt i fire opplag.

Les utdrag av boken her.

TILBUDSBOK
Ordinær pris kr 249,-