Kamillas venn

Nå har Sebastian rømt fra fengselet og er ettersøkt i avisen. Den gangen Kamilla ble kjent med Sebastian, visste hun ikke at han var en tyv. Hvordan er det mulig å være venn med en tyv? Kan tyver komme til himmelen?

Les om det spennende og merkelige vennskapet mellom Kamilla og Sebastian.
Andre bok i serien Kamilla-bøkene.

Boken er utgitt av Luther.

Den usynlige vennen

Pelle og familien hadde nettopp flyttet til Snurrebekk. Mellom hagen til Pelle og hagen til naboen var det en hekk med et hull i. På andre siden av hullet var Jonatan Finkeltopp, og det var gjennom han at Pelle ble kjent med den usynlige vennen, Jesus. Boken har også oversikt over hvor i Bibelen en kan finne de forskjellige bibelhistoriene.

Flotte illustrasjoner av Vivian Zahl Olsen. Alder: 4-8 år.

Boken er utgitt av Luther

Gud og jeg er venner

Så er det ei bok om mamma, for det er mamma som lærer Julie alt det hun har lyst til å vite om Gud.
I Kari Vinjes klassikerserie. 

Boka utgis av Luther.

Adrians hemmelighet

Adrian var nok veldig gammel, for han hadde langt, hvitt skjegg og nesten ikke hår på hodet. Barna snakket ofte om Adrians hemmelighet. Hadde han gjemt en skatt et sted, eller var han med i en bande som hadde hemmelige møter? En dag oppdager Finn og Sjur Adrians hemmelighet. I Kari Vinjes Klassikerserie.

Boken er utgitt av Luther.

Den lille spionen

Rosita Zimmer er ute i hemmelig ærend, og Hevneren legger nye planer. Aller mest handler det likevel om spionen Oliver Hansen og alt han greier å snuse opp.

Sammen med boken Den vesle jenta og den store tyven ble Kamillas venn filmatisert (Kamilla og tyven, 1988, og Kamilla og tyven II, 1989). Bøkene vant også Kirke- og undervisningsdepartementets barnebokpris. Kari Vinje (f. 1931) er Norges mest leste kristne barnebokforfatter.

Dette er den siste boken av fire i serien Kamilla-bøkene.

Den vesle jenta og den store tyven

Sammen med boken Kamillas venn ble Den vesle jenta og den store tyven filmatisert (Kamilla og tyven, 1988, og Kamailla og tyven II, 1989). Bøkene vant Kirke- og undervisningsdepartementets barnebokpris. Kari Vinje (f. 1931) er Norges mest leste kristne barnebokforfatter.

Den første av fire bøker i serien Kamilla-bøkene. 

Boken utgis av Luther

Tyven og tyvebarnet

Der er det en spion som lusker etter dem. Der bor Hevneren som legger skumle planer, og dama hans som lyver om navnet sitt. Noen stjeler i Fransens hus, og Hansen legger en stygg felle for Sebastian. Går Sebastian i fella som Hansen har lagt ut eller klarer han seg?

Sammen med boken Den vesle jenta og den store tyven ble Kamillas venn filmatisert (Kamilla og tyven, 1988, og Kamilla og tyven II, 1989). Bøkene vant også Kirke- og undervisningsdepartementets barnebokpris. Kari Vinje (f. 1931) er Norges mest leste kristne barnebokforfatter.

Dette er den tredje boken av fire i serien Kamilla-bøkene. 

Boka utgis av Luther

Ekornløven

Du får også høre om en nydelig spilledåse, om spøkelser og tyvegods, om hemmelige planer og om snufsensprall. Men aller mest er det historien om Julie og Magda. I Kari Vinjes klassikerserie.

Boken utgis av Luther

Skrapkaka - det er meg

Filmatisering av bøkene om Kamilla og tyven ble sett av mer enn halv million nordmenn på kino. Gjennom flere tiår har Vinje skrevet barnebøker, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. 

Skrapkaka - det er meg er hennes første bok om sin egen barndom i Finnmark, og her forteller hun om hvordan krigen kom til Norge, til den lille bygda Billefjord og til den lille jenta Kari 9. april 1940. På en varm og levende måte skildrer hun livet i utkant-Norge på 1930-40-tallet gjennom et barns øyne.

Boken utgis av Luther.