Waqars verden

Han måtte rømme midt på natten fra Iran og flyktet sammen med pappa over fjellene. Men hvorfor liker ikke Waqar å leke hauk og due i gymtimen? Og hvorfor blir han kalt en musling?

Waqars verden er den tredje boka i serien om gjengen på Muffintoppen. Den passer for barn fra 7-11 år.

Boken utgis av Luther

Mina nesten verdensmester

Men hva skjer når Mina møter den skumle, gamle mannen i første etasje, eller når søsteren forsvinner på vei hjem fra skolen? Og hvordan går det egentlig når Mina skal delta på det viktige svømmestevnet?

Mina - nesten verdensmester er den andre boka i serien om gjengen på Muffintoppen. Den passer for barn fra 7-11 år.

Anette Løken Jahr er utdannet journalist og har jobbet mange år med TV-produksjoner. I tillegg til bøkene om Muffintoppen, har hun skrevet boken Julie og snøkulen, som også har vært satt opp som forestilling. Å skrive barnebøker er morsomste og mest alvorlige Anette vet.

Erik Ødegaard er utdannet ved Academy of Art i San Francisco. Han har jobbet med kunsttrykk, spillproduksjon og film arbeid, men har illustrasjon og spesielt barne- og ungdoms litteratur som hovedfelt. Han liker ellers å tegne rare dyr.

Boken utgis av Luther

Hør utdrag av boken her.

Æresord, Martin!

Da er det godt å kunne knuse noen ruter på ei gammel rønne i skogen. Men hvem er det han treffer der oppe? Og hva er det egentlig som skjer denne sommeren, som gjør at Martin blir kalt Muffintoppens store helt?

Les mer i denne fjerde boken i serien om gjengen på Muffintoppen. Passer for barn 7-11 år. 

Boken utgis av Luther

Viktor i femte

Det er bare det at han ikke får være med å spille på fotballbanen. Kan Mina hjelpe ham? Hun er den tøffeste jenta Viktor har møtt. I blokka bor også flyktningen Waqar fra Iran. Hva har egentlig han og Viktor til felles? Og stemmer det at det bor en dyremorder i første?

Viktor i femte er den første av fire bøker om gjengen på Muffintoppen. Passer for barn fra 7-11 år.

Boken utgis av Luther