Waqars verden

Han måtte rømme midt på natten fra Iran og flyktet sammen med pappa over fjellene. Men hvorfor liker ikke Waqar å leke hauk og due i gymtimen? Og hvorfor blir han kalt en musling?

Waqars verden er den tredje boka i serien om gjengen på Muffintoppen. Den passer for barn fra 7-11 år.

Boken utgis av Luther

Mina nesten verdensmester

Men hva skjer når Mina møter den skumle, gamle mannen i første etasje, eller når søsteren forsvinner på vei hjem fra skolen? Og hvordan går det egentlig når Mina skal delta på det viktige svømmestevnet?

Mina - nesten verdensmester er den andre boka i serien om gjengen på Muffintoppen. Den passer for barn fra 7-11 år.

Anette Løken Jahr er utdannet journalist og har jobbet mange år med TV-produksjoner. I tillegg til bøkene om Muffintoppen, har hun skrevet boken Julie og snøkulen, som også har vært satt opp som forestilling. Å skrive barnebøker er morsomste og mest alvorlige Anette vet.

Erik Ødegaard er utdannet ved Academy of Art i San Francisco. Han har jobbet med kunsttrykk, spillproduksjon og film arbeid, men har illustrasjon og spesielt barne- og ungdoms litteratur som hovedfelt. Han liker ellers å tegne rare dyr.

Boken utgis av Luther

Hør utdrag av boken her.

Æresord, Martin!

Da er det godt å kunne knuse noen ruter på ei gammel rønne i skogen. Men hvem er det han treffer der oppe? Og hva er det egentlig som skjer denne sommeren, som gjør at Martin blir kalt Muffintoppens store helt?

Les mer i denne fjerde boken i serien om gjengen på Muffintoppen. Passer for barn 7-11 år. 

Boken utgis av Luther

Viktor i femte

Det er bare det at han ikke får være med å spille på fotballbanen. Kan Mina hjelpe ham? Hun er den tøffeste jenta Viktor har møtt. I blokka bor også flyktningen Waqar fra Iran. Hva har egentlig han og Viktor til felles? Og stemmer det at det bor en dyremorder i første?

Viktor i femte er den første av fire bøker om gjengen på Muffintoppen. Passer for barn fra 7-11 år.

Boken utgis av Luther

 

Livet som Live

Men det er ikke nødvendigvis så lett å få venner her, heller. Dessuten er hun sinna på Gud. For er han egentlig med oss hele tiden? Eller kan det være at han rett og slett har glemt Live? Og så skjer det: Siste timen før helga blir hun innelåst i gymsalen.

Les mer i denne femte boken i serien om gjengen på Muffintoppen.

Alder 7-11 år

Boken utgis av Luther Forlag