Fest på slottet

Men Nina sier at slottet bare er kirka, og at alt er bare på liksom. «Pappa sier at det er på ekte», sier Lukas. «Men at ikke alle vet at det er sant.» Og før barna gjør seg klare til å kle seg opp som prinser, prinsesser og riddere, begynner pappaen til Lukas å fortelle dem om kongen Jesus. Illustrert av Kari Sortland.

Passer godt som utdelingsbok til fireåringer.

Boken utgis av Luther

Se utdrag av boka her.

 

 

Fest på slottet

Men Nina seier at slottet berre er kyrkja, og at alt er berre på liksom. «Pappa seier at det er på ekte», seier Lukas, «men at ikkje alle veit at det er sant.» Og før borna gjer seg klare til å kle seg opp som prinsar, prinsesser og riddarar, begynner pappaen til Lukas å fortelje dei om kongen Jesus. Illustrert av Kari Sortland

Passar godt som utdelingsbok til fireåringar.

Boka utgis av Luther.

Se utdrag av boka her.

Modige Martin

Gud tilgir syndene våre for Jesus skyld. Frelsen er gratis for den som tror på Jesus! Luther måtte fortelle verden det han hadde oppdaget. Men da ble det bråk. For den katolske kirken tjente mye penger på å selge avlatsbrev som lovte folk tilgivelse for syndene. Dette er historien om en modig mann som trosset frykten, tok opp kampen og forandret verden.

Illustrert spenningsbok for unge lesere 9–13 år. Ill. Chiara Bertelli

Boken utgis av Luther Forlag.