Da jorden ble flat

Med imponerende kunnskap, morsom penn og treffende formuleringer går forfatteren på jakt etter myter og vandrehistorier om kirkens forhold til fremskrittet. 

Gud i Oslo

I denne boken gir Jørgen Aass leseren et overblikk over et levende og spennende kristent landskap som ikke så mange kjenner til.

Jøde i Norge

Det har nok aldri vært lett å være jøde i Norge. I 1814 stengte grunnloven jødene ute fra riket. Da de endelig fikk adgang i 1851, var det ikke mange som ønsket dem velkommen.

La Israel tale
Ti sentrale og kunnskapsrike israelere er intervjuet om Israels syn på konflikten med araberne. En viktig korrigering av det negative israelsbildet som norske medier formidler.
Menneskeverd i klinikk og politikk

Bør staten tilby «tidlig ultralyd» og fremtidens fosterdiagnostikk til alle gravide? Er det barmhjertig å tilby syke og lidende å bli tatt livet av?

Samlivsetikk og kristen tro
En aktuell gjennomgang av samlivsspørsmål som berører oss alle. Hvordan bør vi forholde oss til Bibelens tekster i ulike samlivsspørsmål?
Nå til GRATIS nedlastning.
Svar på tiltale

Bjørn Are Davidsen mener det finnes gode grunner for å tro på Gud. Her skriver han morsomt og engasjerende om hvorfor han fastholder en kristen tro.

Søker: Gud

Mange mennesker i vår tid søker etter åndelighet. Livssynsmarkedet er stort, og mulighetene er mange.

Tro og vitenskap

Denne boka inneholder en samling artikler som drøfter mange av spørsmålene som reiser seg når kristen tro møter naturvitenskap. Står de nødvendigvis i et konfliktforhold?

Ånd og hånd

Boken gir en oversiktlig innføring i Hans Nielsen Hauges liv og tanker, ikke minst hans innsats for å skape verdier og arbeid for fattigfolk.