96 lamper

For Jacob var det som skjedde i kirken hele livet hans. Nå vet han ikke engang om han er kristen lenger. De var mange jevnaldrende som fylte kirkebenkene hver søndag. Hvor er alle nå?

 

Aldri for sent å bli et lykkelig barn - Lydbok

Aldri for sent å bli et lykkelig barn er Terjes livshistorie slik han selv har skrevet den. Her vil alle ha noe å lære. Omsorgssvikt er synlig – for dem som våger å se.

Bare én Gud. Allah eller Jesus?

Hva er det som skiller islam og kristendom? Er forskjellene viktige?

Biskop Thomas

Den kristne befolkning i Egypt lever under stort press. Biskop Thomas er en viktig stemme, ikke bare i Egypt, men for kristne i hele Midtøsten.

Drømmer og syner

Hva ville du ha gjort hvis Jesus viste seg for deg i en drøm? Hva hvis Jesus kom til deg i et syn og ba deg om å følge ham, og disse synene kom tilbake i en hel måned – hva hadde du gjort da? Ville du da ha satset på Jesus?

De fulgte Jesus

366 kortbiografier samlet i én bok – til daglig inspirasjon!

Flukten fra Syria og Irak

Rett foran øynene våre utspiller et av vår tids største dramaer seg.

Gertrudas løfte
Under krigen mister den lille jødegutten Michael begge foreldrene. Men den kristne barnepiken Gertruda lover moren å flykte fra Polen med gutten og ta seg av ham som sin egen sønn. Og Gertruda holder det løfte.
Gud i Oslo

I denne boken gir Jørgen Aass leseren et overblikk over et levende og spennende kristent landskap som ikke så mange kjenner til.

Guds galskap

Er du villig til å følge Jesus uansett hvor han leder deg? Er du tøff nok til å følge ham også til de farlige stedene? Kristne fra hele verden vitner om en tro som bærer gjennom forfølgelse og lidelse.

jeg er n

Hva kan vi lære av våre troende brødre og søstre rundt om i verden? Hvordan kan vi be for dem? Og hva kan de gripende historiene deres lære oss om en Gud som skinner sitt lys inn i en mørk verden?

Joni & Ken

Tragiske omstendigheter kan tære hardt på et kjærlighetsforhold. 

Kjærligheten driver frykten ut

Broder Nathan er evangelisk prest i et Egypt der kristne forsamlinger lever i konstant fare.

Får eg lov

Ei livshistorie om ein person som set avtrykk i andre menneske sine liv. Ei storesyster forfattaren er stolt av.

Livsfarlig tro

Ville du holdt på din kristne tro selv når den satte livet ditt i fare? Ville du stått fast hvis familien din var truet?

Lydighetens galskap

En frimodig oppfordring til både lokal og verdensvid Jesus-etterfølgelse.

Misjonær og martyr
Bli med på en fascinerende reise gjennom Knut Samsets rike, spennende og dramatiske liv.
Munken som endret Europa

Rett foran tronen til Europas mektigste hersker, keiser Karl 5, står den ensomme munken og teologilæreren Martin Luther i 1521 og nekter å bøye av.

jeg er n

90 andakter gir deg innblikk i livene til forfulgte Jesus-troende gjennom en kort fortelling og en bønneveiledning. Hvert andaktsstykke gir også innspill til hvordan du selv kan stå fastere i troen.

Når Gud vil

Et sterkt møte med Gud forandrer livet til den islandske tenåringen Olafur Olafsson (1895–1976), og han er overbevist om at han skal bli misjonær.

Når underet kommer langsomt

Beate Benestad er psykiater og legemisjonær. Hun sitter i rullestol og har de siste tolv årene bodd i Colombia i Sør-Amerika. I denne boken forteller hun om livet sitt, Herrens nærvær og veien inn i tjeneste

Rapport fra en helomvending

«Min velbygde livsanskuelse – som var kjemisk renset for alt overnaturlig – gikk i tusen knas. Jeg hadde erfart noe overnaturlig. Det kunne ikke forklares psykologisk. Heller ikke bortforklares,» skriver Tove Dahl.

Ropet

For atten år siden fikk Hildegunn Grønvold-Rossland påvist en arvelig bindevevssykdom. I dag preges hverdagen av medisiner, utfordringer og store smerter. Likevel takker hun Gud.

Selvfølgelig vil jeg leve

En nær og vakker bok om det å være pasient – og det å være pårørende. En bok som berører.

Skjulestedet

Familien ten Boom bor i en fredelig småby i Holland. Så kommer krigen. Forfulgte og hjemløse mennesker finner veien til ten Booms dør, og med fare for eget liv prøver familien å hjelpe dem med hus, mat og penger.

Stå sterke i stormen

Stadig flere av verdens kristne opplever at det er en illusjon å tro at bibelsk kristenliv garanterer et problemfritt liv.

Søkte Allah, fant Jesus

En troende muslim møter kristendommen.

Vertigo

Midt i det avgjørende karrierespranget opplever Arne Nordahl noe av det vi alle frykter. En ulykke gjør ham varig uføretrygdet. Spørsmålet melder seg: Hva kan jeg bidra med nå?

Jeg kan ikke hate

Blant gamle papirer finner Erling Rimehaug en dagbok og et nytestamente fra en tysk fangeleir.

Kinamisjonær

Et spennende møte med et stykke misjonshistorie.

Mama Maggie

Hva får en rikmannsdatter til å erstatte en lysende karriere med fattigdom?

Skrapkaka - det er meg

Kari Vinje er en av Norges mest leste barnebokforfattere. Best kjent er for fortellingene om Kamilla og tyven. I denne boken forteller hun som sin egen barndom.