Ambratreets sang

Millie Reynolds lengter seg bort fra et liv i utrygghet og fattigdom.

Bibelandaktsboka

Med denne bibelandaktsboka får de yngste barna et stykke fra Bibelen hver dag.

Etter at Olga reiste til Syden

Olga har hjerte for misjonen – og foreninger og basarer og gjenbruksbutikker og predikanter, ja, alt som tjener den gode sak. 

Flukten fra Syria og Irak

Rett foran øynene våre utspiller et av vår tids største dramaer seg.

Frihet som forandrer

Anethe Birkeli forteller varmt, friskt og personlig om møtet med mennesker i Indonesia. En litt annerledes misjonsbok, full av god informasjon om et spennende land og folk.

Herrens flamme

Unik gavebok med Børre Knudsens dikt og forkynnende tekster. 

Historien om Det hellige land

"Historien om Det hellige land" vil ta deg med på en reise som dekker nesten 4000 år. Boken er rikt illustrert med glimrende fotografier.

Hjertestikk

Drew Farthering er en klassisk 1930-talls romanhelt: kjekk, sympatisk, rik og innehaver av et sjarmerende gods på den engelske landsbygda.

Jeg går ingen steder hvis du ikke gjør det

Året er 1943. Nygifte Millie flytter til Colorado for å etablere en ranch i fjellene. 

Lydighetens galskap

En frimodig oppfordring til både lokal og verdensvid Jesus-etterfølgelse.

Løgnens labyrint

En underholdende krimroman i Agatha Christies ånd, fra 1930-tallets England.

Mama Maggie

Hva får en rikmannsdatter til å erstatte en lysende karriere med fattigdom?

Noras ark

En sjarmerende bok med fine tegninger. Ypperlig til høytlesning.

Når spottefuglene synger

Hvor går skillet mellom et mirakel fra Gud og et barns ville fantasi?

Sunket

Da et småfly med base i den lille byen Yancey styrter i sjøen, trekkes Cole McKenna umiddelbart inn.  

Taperens testamente

Året er 1521, og kampen om Europas sjel har startet. Martin Luther støter sammen med pavens utsending i Riksdagen i Worms. Et kontinent og en sivilisasjon splittes.

En venn blant tusen

Manushis fødselsdag var en skuffelsens dag for faren hennes. Han ønsket seg en sønn. For å blidgjøre den sinte faren, prøver Manushi å si minst mulig.

Ond sirkel

Lance finner et forlatt spedbarn i baksetet på bilen sin. Til sin forskrekkelse skjønner han at det er datteren til hans narkomane klassevenninne Jordan, som han har prøvd å hjelpe.

Datteren

Ny samtidsroman fra bestselger-forfatteren Francine Rivers, en to binds saga om nåde og tilgivelse i et av livets sterkeste bånd – forholdet mellom mor og datter.

Datterens drøm

I den dramatiske oppfølgeren av Datteren strever Carolyn med å finne sin plass i et urolig familielandskap.

Hjem til Dogwood

Etter en dødsulykke må Will i fengsel, mens kjæresten Karin blir tilbake i hjembyen Dogwood. Kan de finne sammen igjen? Og hva skjedde egentlig under ulykken?

Høyt spill

Normandie våren 1944. D-dagen nærmer seg. Den amerikanske piloten Tom Jaeger blir skutt ned over Frankrike, reddet og rekruttert av franske motstandsmenn.

Ikke i hjertet

Truman Wiley er far til en syk gutt som trenger å få transplantert et nytt hjerte. Det er hjertet til en dødsdømt mann som er tiltenkt sønnen. Men så oppdager Truman at den dødsdømte er uskyldig. Hva skal han gjøre da?

Joni & Ken

Tragiske omstendigheter kan tære hardt på et kjærlighetsforhold. 

Når underet kommer langsomt

Beate Benestad er psykiater og legemisjonær. Hun sitter i rullestol og har de siste tolv årene bodd i Colombia i Sør-Amerika. I denne boken forteller hun om livet sitt, Herrens nærvær og veien inn i tjeneste

Ropet

For atten år siden fikk Hildegunn Grønvold-Rossland påvist en arvelig bindevevssykdom. I dag preges hverdagen av medisiner, utfordringer og store smerter. Likevel takker hun Gud.

Får eg lov

Ei livshistorie om ein person som set avtrykk i andre menneske sine liv. Ei storesyster forfattaren er stolt av.

Jeg kan ikke hate

Blant gamle papirer finner Erling Rimehaug en dagbok og et nytestamente fra en tysk fangeleir.

Ikke kast bort livet ditt

La deg ikke fange av hverdagen og jakten på selvrealisering. Lev heller for Gud. Utvikle kjærligheten til Jesus. Lær deg å elske Jesu kors og Guds herlighet. John Piper utfordrer deg å blåse nytt liv i det viktigste i livet.

Følg meg

«Følg meg!» sier Jesus. To enkle ord som forandrer alt. Følger du Jesus, vil du aldri kjede deg. Du vil alltid ha et mål og en mening med livet. Du vil aldri mangle glede.

Tørsten gir lys

Erling Rimehaug satt i stillheten på et retreatsenter og strevde med vonde følelser for det som var hendt i livet, med sorg og sinne over det som føltes bortkastet og meningsløst. Da fikk han en åpenbaring.

Strømmer av levende vann

Hva lærer Skriften om Den Hellige Ånd? Hvem er han? Hva gjør han? Hvordan kan vi vite at det er han som virker? Hvordan unngå avsporinger og villfarelser? 

Hva skal vi med Gud

På sine mange reiser har Yancey møtt mennesker og situasjoner som har krevd at han må tenke igjennom hva troen betyr. 

 

En god far

En inspirerende og praktisk bok om hvordan du kan gjøre mest mulig ut av farsrollen – for både familiens og din egen skyld.

Sant om samliv

Ekteparet Mark og Grace Driscoll forteller her om hvordan de har strevd i ekteskapet, og hvordan de har funnet hjelp i Bibelen. En ærlig og sårbar bok som gir svar på mange spørsmål.

Sex og samliv

Et bredt spekter av temaer innenfor sex og samliv. 

Jakten på Annieras juveler

En eventyrlig historie om en verden spekket med forunderlige skikkelser og hendelser. Dette er en fantasy-fortelling lesere i alle aldre vil elske.

Flukten mot nord

Først la de ut på en eventyrlig jakt etter Annieras juveler. Nå må de legge på flukt mot nord.

Hjerterystelse

Rapport fra livet i tjueårene.

Før du sier du ikke tror

Vår tids kritikk av religiøs tro er massiv og virker til tider lite gjennomtenkt. Når eget trosforsvar mangler, kommer tvilen snikende.

Den største fortellingen

Med litt mer tekst enn barnebibler flest passer denne boken for større barn. De virkelighetsnære illustrasjonene bidrar til å skape en levende gjenfortelling av Guds ord.

Bibelens store fortellinger

Bibelens best kjente historier fortalt gjennom store og uforglemmelige illustrasjoner. 

Let og finn-bibelen

I «Let og finn-bibelen» får barn oppleve de kjente bibelfortellingene i en verden full av farger. Her er fullt av detaljer barnet kan lete etter og oppdage.

Gutten som var uheldig i kirken

Det er ikke alltid så lett å være fem år.

Gutten som var uheldig på badet

Det er ikke alltid lett å være fem år. 

Basse og sjørøvergrisen

Bygutten Raymond må tilbringe sommerferien på gården til fetter Basse.

Æresord

Elleve år gamle Roz Anthony flytter med familien til Mills River. Idet de installerer seg i sitt nye hjem, slår den forrige eieren, Tillie Monroe, seg ned på verandaen deres.

Gud?

Hvorfor tillater Gud lidelse? Hvordan kan en kjærlig Gud sende mennesker i fortapelsen? Hvordan kan det være bare én sann religion? Hvorfor er det blitt utkjempet så mange kriger i Guds navn?

Hverdagslys

Denne nydelige andaktsboken for kvinner er full av nære og himmelvendte betraktninger om livet med Jesus midt i en travel hverdag.

Det som en gang var

Kathleen hadde et inderlig ønske om å finne ut alt om mora og mormora si. Hun trengte å ta opp tråden som var blitt revet over, følge den tilbake og forstå. Hvis hun kunne forstå mora, kunne hun kanskje også forstå seg selv.

Kjenne at noe er sant

Enkelte minner i et menneskeliv kan vise seg umulig å viske ut. Et mistenkelig dødsfall hadde rystet Neil Sadler liv. Da han flere år senere kjemper med et nytt tap, melder minnene seg på med fornyet styrke.

Så jeg ikke går meg vill

Dette er mors historie. Det er Josefs historie. Og det er min historie. Det er umulig å skille dem. De er altfor tett sammenfiltret.

Brød på vannet

Første bok i serien om Piekarz-familien tar utgangspunkt i andre verdenskrig. Polen, nabolandet vårt i sørøst, har gjennom historien blitt slitt mellom øst og vest. Men seig utholdenhet og en dyp, folkelig forankring i kristen tro viste seg til slutt stor nok til å trosse kommunismen og bidra til jernteppets fall.

Der flammen brenner

Polen er ærerikt frigjort fra nazistene! Det er det stolte budskapet fra lastebilenes høyttalere. Men sovjeternes såkalte frigjøring sprer mest frykt.

Ut av den røde skyggen

Boken følger tredje generasjon Piekartz. Kommunistene styrer Polen med skremsler og frykt. Forfølgelsen er knusende, men Piekarz-familien holder ut.

To pakter

En spennende bok fra Algerie i 1962, landets frigjøringsår. Uavhengighetskrigen har skapt store spenninger mellom folkegrupper.

To skjebner

Følg den dramatiske avslutningen av trilogien om mennesker som lever i spenningsfeltet mellom flere kulturer i Frankrike og Algerie.

Lengsel etter frihet
For mer enn tjue år siden ledet hun demonstrasjonene på Den himmelske freds plass og ble Kinas mest ettersøkte kvinne. I dag forteller hun sin overraskende historie.
Gertrudas løfte
Under krigen mister den lille jødegutten Michael begge foreldrene. Men den kristne barnepiken Gertruda lover moren å flykte fra Polen med gutten og ta seg av ham som sin egen sønn. Og Gertruda holder det løfte.
La Israel tale
Ti sentrale og kunnskapsrike israelere er intervjuet om Israels syn på konflikten med araberne. En viktig korrigering av det negative israelsbildet som norske medier formidler.
Kildevann

Fortell Gud alle ting. Fortell ham hvordan du kjenner og føler det, fortell ham om dine bekymringer, din angst og uro, din tvil og vanskeligheter. Tal ut med ham slik at du letter ditt hjerte!

Tre teorier om alt
Hva er virkelighet? Hva er meningen med livet? Hvorfor lider vi? Hvem er jeg?
Jeg vil gi dere fremtid og håp

Ingen av oss har så mye å tilby Jesus. Våre gjerninger strekker ikke til. Likevel vil Jesus være vår frelser.

Misjonær og martyr
Bli med på en fascinerende reise gjennom Knut Samsets rike, spennende og dramatiske liv.
Rise

Er det rikt eller slitsomt å følge Jesus?

G1
Hva i all verden skal barna gi når de gang på gang på gang inviteres i bursdag hos klassekamerater? Finnes det noe av kvalitet til en grei pris?
De gode, gamle barnelekene
Gavebok med masse gamle og velbrukte barneleker som er i ferd med å bli glemt, illustrert med klassisk kunst. En flott aktivitetsbok for hele familien!
Vilja, mormor og tryllesteinen
Vilja er ei glad, sterk og fantasirik fotballjente som elsker å spille teater. Men i klassens eventyrspill får hun bare rollen som en stein.
Vilja og bokstavene som krøller seg
Vilja sliter med bokstavene og gruer seg til å få ny lærer. Men det går bedre enn hun tror.
Vilja og det magiske øyeblikket
Vilja og Regine får spørsmål om å være brudepiker. Men veien dit er vanskelig.