Mysteriet med sølvmyntene
I mellomtiden har også en pose med verdifulle sølvmynter forsvunnet fra skipet, og alle tror at det var Bree som stjal posen. Mikkel, vikingenes unge leder, leter utrettelig etter Bree og skatten som er forsvunnet. Men Bree er en mester i å kle seg ut. Mens hun søker mot til å vinne over dem om forfølger henne, oppdager hun hvor viktig tilgivelse er, og hun lærer å stole på den Gud som lovet aldri å forlate henne. Når jakten er på sitt villeste, vil Mikkel fortsette å be til sine viking-guder eller vil han be til Brees Gud i stedet?
Er det mulig at Guds plan for Bree er annerledes enn det hun hadde tenkt seg?

Spenningsserie for 10-16 år.
Plyndrere fra havet
De blir bortført fra hjemmet sitt i Irland. Alle de irske fangene er i Mikkels makt. Han er den stolte, unge lederen for vikingene. På grunn av Mikkel kommer de bort fra hverandre. Brees og Devins mot blir satt på harde prøver. Bree seiler mot et liv som trell i Norge, og Devin må kjempe for å overleve på egenhånd. Til tross for alle farene de møter, må de velge å stole på Gud.

Spenningsserie 10-16 år.
Jakten på Annieras juveler

Vil du ha e-bok, kjøp den her.

 

Slå følge med Janner, Tink og Leeli Igiby og deres trofaste hund Klumpen der de flykter fra de onde hangene fra Dang. Hangene er desperate etter å slå klørne i Annieras tapte juveler, men hvor befinner edelstenene seg?

Alder fra 12 år.

Les utdrag fra boken her.

 

Se omtale i Utsyn her.

 

Bøkene i serien:  
1. Jakten på Annieras Juveler
2. Flukten mot nord
3. Monsteret i Søkkene
4. Vokteren og Vargekongen (kommer våren 2015)

 

TILBUDSBOK!

Ordinær pris kr 198,-

Sunket

Vil du ha e-bok, kjøp den her.

I en nervepirrende redningsaksjon forsøker teamet han er en del av, å berge livet til passasjerene, deriblant innehaveren av byens lokale russisk-amerikanske handelsstasjon. Det skal vise seg at ulykken ikke er en tilfeldig hendelse, men et resultat av sabotasje. Det eneste sporet etterforskerne har å gå etter, er et kornet bilde av et russisk ikon. Er denne gjenstanden av så stor verdi at noen er villige til å gå over lik for å få tak i den? Eller finnes det andre forklaringer på ugjerningen?


Les utdrag av boken her.


TILBUDSBOK
Ordinær pris kr 229,
-

 

Skjult

Vil du ha e-bok, kjøp den her.

En venninne av Reef er drept, og alle indisier peker i hans retning. Men Reef hevder hardnakket sin uskyld, og søsteren tror ham.

En frittstående fortsettelse i Pettreys Alaska-serie. Første bok er Sunket.

Les utdrag av boka her.

 

Flukten mot nord

Vil du ha e-bok, kjøp den her.

Janner, Tink og Leeli Igiby trodde de var vanlige barn med vanlige liv og en vanlig fortid. Nå vet de at de er Annieras juveler, arvinger til et sagnomsust kongerike på den andre siden av havet – og at mange ønsker å ta livet av dem. For å overleve må Igby-barna flykte i sikkerhet til Ispræriene, der hangene fra Dang ikke kan følge etter. Men før de kommer så langt, må de ta seg forbi monstrene i Glipetreskogen, de tjuvaktige stranderne i Østsvingen og den fryktede gaffelfabrikken.

Det aller farligste er likevel sjalusien og bitterheten som truer med å drive dem fra hverandre. Janner og søsknene hans får smertelig erfare at kjærligheten til familien er viktigere enn alt annet.

Les utdrag av boken her.

Bøkene i serien:  
1. Jakten på Annieras Juveler
2. Flukten mot nord
3. Monsteret i Søkkene
4. Vokteren og Vargekongen (kommer våren 2015)


TILBUDSBOK
Ordinær pris kr 198,-

Savnet

Vil du ha e-bok, kjøp den her. 

Mannskapets vage forklaring gjør Darcy urolig, og hun bestemmer seg for å etterforske forsvinningen.

En frittstående fortsettelse av Pettreys Alaska-serie. 

Les utdrag av boka her

Monsteret i Søkkene

Vil du ha e-bok, kjøp den her

Janner og familien hans håper de kan søkte tilflukt på det siste trygge sted i verden: Grønnsøkkene – et land med krigere selv hangene fra Dang frykter. Men det er et problem: Lillebroren til Janner har fått hale. Og grå pels, spisse ører og lange tenner. For de mistenksomme innbyggerne av Grønnsøkkene ser han ut som et monster.

Men Janner vet bedre. Broren er ikke så skremmende som han ser ut. Han er fullstendig harmløs. Eller er han det? 

Les utdrag av boka her.

 

Bøkene i serien:  
1. Jakten på Annieras Juveler
2. Flukten mot nord
3. Monsteret i Søkkene
4. Vokteren og Vargekongen (kommer våren 2015)

Straffet

Jake Westin får saken. Hans fortid i politiet er ikke lenger en hemmelig­het. Kaydens klatreekspertise gir henne og Jake fort en mistanke om at det ikke har vært noen ulykke. Og snart får de en ubehagelig aning om at morderen også er ute etter dem. Mistenkelige ting begynner å skje. Vil Jakes fortid enda en gang gjøre livet farlig for noen han er glad i? Sann­heten er langt verre enn han kan forestille seg.

Les utdrag av boken her.

Vokteren og Vargekongen

Hele vinteren har innbyggerne i Grønnsøkkene rustet seg for det avgjørende slaget mot Gnag den Navnløse og hangene fra Dang. Janner, Kalmar og Leeli – Tronvokteren, Vargekongen og Sangmøyen av Anniera – er rede og villige til å kjempe side om side med søkkværingene, men når hangene angriper og invaderer Ban Rona, kommer barna fra hverandre. Janner er alene ute i ødemarken, Leeli kjemper mot hangene på byens hustak, og Kalmar, som bærer på en forferdelig hemmelighet, har satt kurs mot Throgs dyp.

I landet Skri pleier Sara Cobbler og Maraly Vever den sønderbrutte Artham Vingefjær under beskyttelse av fyrrige Snirkelsverd. Samtidig gjør en hær med krigshissige hanger seg klar til å krysse elva Blapp.

Det storslåtte siste kapittelet av Vingefjærsagaen er fylt av intens dramatikk og munner ut i bittersøt seier.

Les utdrag av boka her.

Sabotert

Vil du ha e-bok, kjøp den her.

Frank, Kirras onkel og veteran i hundeløpet, er forsvunnet. Kirra og Reef kommer raskt på sporet av ham, men samtidig blir de presentert for annen opprivende informasjon. Noen har kidnappet l Franks datter. Kirra og Reef og hele McKenna-familien kastes inn i jakten på en kjeltring som ikke bare truer livet til ei ung jente, men som heller ikke vil gå av veien for å utløse en av de største katastrofer Alaska er blitt stilt overfor.

Les utdrag av boken her.

Som en tyv om natten

Men hvem kan finne på å stjele en altertavle? Og hvorfor? Flere nye innbyggere i Lillevik oppfører seg merkelig, og dramatikken topper seg når Markus blir tatt til fange av et par bryske karer.

En forrykende spenningsserie for store barn og unge ungdommer.

Les utdrag av boken her.

TILBUDSBOK
Ordinær pris kr 199,-

Skjulte skatter

I opptakten til storkrigen er Alison Schuyler opptatt med å skjerme familiens berømte kunstgalleri i Nederland. Ved en tilfeldighet møter hun kaptein Ian Devlin på Waterloo jernbanestasjon i London. Schuyler-familiens dystre historie har overbevist Alison om at ekte kjærlighet kun fører til tragedie. Men det er usikre tider, og Alison faller for fristelsen til å revurdere.
Så snart krigsutbruddet er et faktum, trekkes Alsion og Ian inn i hver sine kamper. Mens Ian slåss for frihet på slagmarken, samarbeider Alison med den nederlandske motstandsbevegelsen for å holde jødiske barn og nasjonens uerstattelige kunstskatter trygt i skjul for de tyske inntrengerne.
Nå er ikke trygghet en luksus krigen åpner for, og både tiden og sterke menneskeviljer kjemper for å holde de to adskilt. Vil Alison og Ian ha mot til å kjempe for sin kjærlighet, eller er deres skjebne å bli adskilt for alltid?

En spennende og engasjerende roman basert på reelle hendelser.

Les utdrag av boken her

Les mer om boken her.

TILBUDSBOK
Ordinær pris kr 329,-