Barnebøker med innhold

Lunde Forlag har lang tradisjon for god og oppbyggelig barnelitteratur. Vi har meget dyktige forfattere som vet hvordan de skal kommunisere med barn. I tillegg oversetter vi ofte gode utenlandske bøker som vi mener fortjener et ungt, norsk publikum.

Våre barnebøker er delt inn i kategoriene BARNEBIBLER, Aldersgruppen 0-8 år og Aldersgruppen 8-13 år.

Barn er en lesergruppe vi i Lunde Forlag ønsker å ta på største alvor. Vi vet at barn er svært glad i gode bøker, men også svært ”kritiske” til hva de faller for. Derfor er vi minst like kvalitetsbevisste på hvilke barnebøker vi velger å gi ut, som når vi skal gi ut annen litteratur.

Med en eksplosiv utvikling av digitale medier tenker vi at det er et viktig ansvar å fortsette å gi ut papirbøker – spesielt med tanke på at en god lesestund for barn er ofte i fanget til en far, mor, bestemor eller bestefar. Det gir oss inspirasjon til å fortsette med barnebøker i tradisjonelt papirformat, selv om vi også vil komme med flere digitale versjoner av bøkene også i dette segmentet i årene som kommer.

 

Bla deg gjennom vårt utvalg i menyen, eller kontakt oss for et godt tips. 


Redaksjonen tipser

Tilbud

Julenissesjokolademystereiet

Noen overfaller eldre mennesker i den vanligvis så fredelige bygda, og det eneste sporet er papiret av en julenissesjokolade. 

9788252003017