Barnebøker med innhold

Lunde Forlag har lang tradisjon for god og oppbyggelig barnelitteratur. Vi har meget dyktige forfattere som vet hvordan de skal kommunisere med barn. I tillegg oversetter vi ofte gode utenlandske bøker som vi mener fortjener et ungt, norsk publikum.

Våre barnebøker er delt inn i kategoriene BARNEBIBLER, Aldersgruppen 0-8 år og Aldersgruppen 8-13 år.

Barn er en lesergruppe vi i Lunde Forlag ønsker å ta på største alvor. Vi vet at barn er svært glad i gode bøker, men også svært ”kritiske” til hva de faller for. Derfor er vi minst like kvalitetsbevisste på hvilke barnebøker vi velger å gi ut, som når vi skal gi ut annen litteratur.

Med en eksplosiv utvikling av digitale medier tenker vi at det er et viktig ansvar å fortsette å gi ut papirbøker – spesielt med tanke på at en god lesestund for barn er ofte i fanget til en far, mor, bestemor eller bestefar. Det gir oss inspirasjon til å fortsette med barnebøker i tradisjonelt papirformat, selv om vi også vil komme med flere digitale versjoner av bøkene også i dette segmentet i årene som kommer.

 

Bla deg gjennom vårt utvalg i menyen, eller kontakt oss for et godt tips. 


Redaksjonen tipser

Gud og jeg er venner

Dette er ei bok om Gud og Jesus og himmelen. Om Julie, selvfølgelig, aller mest om Julie!

9788253146027
Tilbud

Julenissesjokolademystereiet

Noen overfaller eldre mennesker i den vanligvis så fredelige bygda, og det eneste sporet er papiret av en julenissesjokolade. 

9788252003017