E-bok

Grill en kristen om Bibelen (e-bok)

ISBN: 9788283850222

Mange spør seg om Bibelen har noen som helst relevans i et moderne menneskes liv. Bibelen blir gjerne betraktet som utdatert, full av feil og direkte umoralsk i en rekke spørsmål. Hva tenker de som ikke bare leser Bibelen som en viktig del av litteratur historien, men også holder den som Guds inspirerte rette snor for livet?

I denne boken tar vi opp 22 vanskelige spørsmål en moderne leser kan stille seg i møte med Bibelen. Ulike forfattere gir deg sin respons. Felles for dem er overbevisningen om at et unikt og holdbart svar på livets store spørsmål finnes i personen Jesus Kristus, i hans liv, undervisning, død og oppstandelse.

Grill en kristen om Bibelen er et resultat av en klar overbevisning om at både Bibelen og dine spørsmål er viktige. Så viktige at vi ønsker å legge ned en stor innsats i å gi deg gode svar. Vi håper samtidig at våre svar ikke blir slutten på din utforsking, men heller begynnelsen på din reise mot en bedre forståelse av hvem Gud er, og hvilke tanker han har for deg og dine omgivelser. Vi håper du vil starte denne reisen sammen med oss!

Du vil finne flere ressurser på www.grillenkristen.no

Se utdrag av boka her.

Forfatter Jon Romuld Håversen og Bjørn Hinderaker, red.
Forlag Veritas Forlag
Utgivelsesår 2020
Målform Bokmål
E-bok

Grill en kristen (E-bok)
Svar på 20 vanskelige spørsmål

Apologetikk for unge (og ikke fullt så unge) mennesker.
9788283850086

Grill en kristen om Bibelen

9788283850161
E-bok

Grill en kristen samtaleopplegg (E-bok)
Svar på 20 vanskelige spørsmål

9788283850093