Hver tid teller

Når kirken utruster til slitesterk hverdagstro hos barn og unge
ISBN: 9788253148670

En rask titt i bakspeilet forteller oss at mange av de unge som en gang deltok aktivt i kirkens arbeid, ikke er der lenger. Hvor ble de av?

Hvorfor skled de nesten umerkelig ut og bort fra miljøet? Kunne noe vært gjort for å holde troen deres levende og varm? Hva kunne dette i så fall ha vært, og hvem skulle hatt ansvar for det?

I første del av boka finner du et teoretisk og teologisk grunnlag for hvorfor hjem og kirke er to størrelser som til sammen blir langt mer enn to når det handler om å gi troen videre til neste generasjon. I bokas andre del finner du konkrete og praktiske forslag til hvordan menigheten kan kombinere disse to størrelsene. Målet er å utruste til levende hverdagstro, en tro man gjerne deler med andre. Det vi gjør i dag – både hjemme og i menigheten – har betydning i morgen! Hver tid teller.

Linda A. Johannesen har i en årrekke vært barne- og familiepastor i Skien Misjonskirke. I dag er hun Levende tro-konsulent i Misjonskirken UNG.

«Denne boken er etterlengtet. Linda har en unik kompetanse på trosopplæring, og her deler hun med visdom, kjærlighet og tyngde hva som er livsviktig for å skape og bevare en levende tro – livet gjennom! Anbefales!» – Torbjørg Oline Nyli, pastor i Fevik Misjonskirke

Se utdrag av boka her.

 

Forfatter Linda Andernach Johannesen
Forlag Luther Forlag
Utgivelsesår 2018
Antall sider 187
Innbinding Mykbind m/klaff
Målform Bokmål
EAN for boken 9788253148670
Nyhet

En kirke uten vegger
Å formidle troen i en skiftende tid

9788253149172