Hverdagslys

Andakter fra kjøkkenet
ISBN: 9788253147901

Denne nydelige andaktsboken for kvinner er full av nære og himmelvendte betraktninger om livet med Jesus midt i en travel hverdag.

Denne nydelige andaktsboken for kvinner er full av nære og himmelvendte betraktninger om livet med Jesus midt i en travel hverdag.

Hvordan leve som himmelvendte søstre i en grå og vanlig hverdag? Det er jo disse dagene det er flest av. Men midt i husvask, matlaging, tidspress, huskelister, oppgaver, eksamener, foreldreansvar, dårlig dekning, dårlig føre og for lite søvn er det ofte vanskelig å huske på det viktigste av alt: vennskapet med Jesus.Gud har rørt ved kvinner til alle tider og gjør det fortsatt. I alle tider har kvinner lengtet. Kanskje er du en av dem? Da er denne andaktsboken skrevet spesielt til deg.

"Det er en stor glede for meg å anbefale denne andaktsboken! Begynnelsen på visdom er å kjenne den levende Gud, sier Guds Ord. Dermed vet vi at vi har mye godt i vente i den andaktsboken du nå holder i hendene, for Linda har fundamentet i orden!" 
Anne Christiansen, grunnlegger av JesusKvinner og Jesus Church, fra forordet 

Forfatter Linda Hélen Haukland
Utgave nr. 1
Forlag Luther Forlag
Utgivelsesår 2014
Antall sider 256
Innbinding Innbundet
Målform Bokmål

De fulgte Jesus
Beretninger for daglig lesning

366 kortbiografier samlet i én bok ? til daglig inspirasjon!

9788253148229

Etterlysning: åndelige foreldre

Dette er et rop fra yngre som lengter etter eldre som kan se dem, lytte til dem, elske dem og øse av sin livserfaring. Er du villig til å svare?

9788253148090

God nok

En samling ærlige, morsomme, inspirerende og modige refleksjoner om verdi, hensikt og det å være kvinne.

9788253148199

Sett
Ukentlige hvileskjær

Gjennom personlige skildringer beskriver forfatteren hvordan Gud har sett henne og vært med henne gjennom hele livet - i oppturer og nedturer, nederlag og seire, i humor og alvor.
9788253148380