Hvor er hjemme?

Med røtter i flere kulturer
ISBN: 9788252000573

Stadig flere mennesker har tilhørighet i flere kulturer. Både misjonærer, ansatte i utenrikstjenesten og forretningsfolk reiser ofte med hele familien til andre land for en periode.

En oppvekst i en fremmed kultur byr på mange utfordringer. Hvor er hjemme? belyser en rekke sider ved det å ha flere hjemland.
Dette er en bok som vil skape gjenkjennelse hos alle som har vokst opp i flere kulturer. Den bør være obligatorisk lesning for foreldre som vurderer å flytte til en annen kultur for en tid, og for dem som arbeider med mennesker som har en slik bakgrunn.

«Med litt ekstra omtanke og god tilrettelegging, både fra foreldres og arbeidsgivers side, kan botid i utlandet som barn bli en viktig ressurs for livet. Personer som har fått en god flerkulturell oppvekst har ressurser på mange områder som verden trenger i dag – språkkunnskap, kulturkunnskap og fleksibilitet.» Heidi Westborg Steel, Norut-nytt

Revidert utgave. Første gang utgitt i 2003.

Les forordet <a data-cke-saved-href="_upl/hvor_er_hjemme_-_utdrag.pdf " href="_upl/hvor_er_hjemme_-_utdrag.pdf " self"="" class="link">her.

Forfatter David Pollock, Rut van Reken
Forlag Lunde Forlag
Utgivelsesår 2009
Antall sider 254
Innbinding Mykbind
Målform Bokmål
EAN for boken 9788252000573