Til toppen

Kommende bøker


Alt du kan skape
Jordan Raynor

I begynnelsen skapte Gud. I begynnelsen var Gud produktiv. I begynnelsen arbeidet Gud. Du og jeg ble ikke skapt for kun å forbruke. Gud skapte oss i sitt bilde; han kalt oss til å arbeide og skape med Ham.

En inspirerende og vakker bildebok for barn – i lek, i undring, i skapende utfoldelse.

 

Farlige for fienden 
Olof Edsinger

Bibelen forteller om en usynlig virkelighet med onde ånder. På korset døde Jesus for menneskenes synder, og han vant seier over de onde kreftene. Men kampen er ikke slutt før Jesus kommer tilbake. Hvordan skal vi forsvare oss? Hvordan kan vi angripe? Få et innblikk i den åndelige krigen og hvordan den kan vinnes.


Perelandra 
C.S. Lewis

I den andre boken i romtrilogien havner vår helt Ransom på Venus, en vannplanet med flytende øyer. Der Mars var en gammel planet (se bok 1, Malacandra), er Perelandra helt ny – skapelsen har nettopp skjedd, og de to første «menneskene» der lever i en uskyldstilstand. Men farer lurer. Kan Ransom forhindre et syndefall på Perelandra?
 

Tatt av gleden
C.S. Lewis


I Tatt av gleden følger vi Jack, som Lewis likte å bli kalt, fra barn til ung voksen. Det er en selvbiografi som viser hans dype kjærlighet til myter og litteratur, og hans vei til tro. Vi får også et rystende innblikk i britisk kostskoleliv. Et must for alle som vil forstå C.S. Lewis.  
 

Vekkelsens barnebarn
Ingvald André Kårbø

Har profeten Malakis bok noe å si til oss i dag? Så absolutt. Gjennom seks «konfrontasjoner» mellom Gud og folket tar Kårbø opp spørsmål om samliv, sann gudsdyrkelse og omvendelse. Perfekt for bibelgrupper.