Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Mirakler


ISBN: 9788253146201
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

Er det fornuftig å tro? Er mirakler irrasjonelle forestillinger? I essaysamlingen Mirakler møter vi Oxfordprofessoren C.S. Lewis på sitt mest argumenterende og skarpsindige. Boken regnes som hans teologiske hovedverk og er en perle i det forrige århundrets teologihistorie. Dette er populærteologi og apologetikk på sitt beste.

«Jeg tror det første som slo meg var at denne forfatteren ikke var i stand til å skrive en eneste kjedelig side. Det andre var at her møtte jeg en kristen tenker som med største intellektuelle frimodighet gikk løs på slike spørsmål som vi i skolelaget hadde lært at det ikke fantes intellektuelle svar på. Som for eksempel det ondes problem. Eller muligheten for under, sett fra et moderne vitenskapelig synspunkt.»
Professor Oskar Skarsaune, Det teologiske Menighetsfakultetet, i forordet til boken

C.S. Lewis (1899-1967) er mest kjent for sine fantastiske bøker om Narnia som i årtier har fascinert og forundret stadig nye barn og voksne. Men Lewis' forfatterskap er større enn som så. Han skrev mer enn 30 bøker i mange ulike sjangere, mange av dem revitaliserte en eldgammel litterær tradisjon, nemlig apologetikken.

Mange av de apologetiske bøkene er nå samlet på norsk i C.S. Lewis klassikerserien.

 

Bok
Forfatter C.S. Lewis
Forlag Luther Forlag
Antall sider 343
Utgivelsesår 2011
Målform Bokmål
Innbinding Innbundet
Utgave nr. 1
Litteraturform Essay

Den store skilsmissen

Medlemspris:
9788253145990

Lidelsens problem

Medlemspris:
9788253147987

Da jorden ble flat

Mytene som ikke ville dø

Med imponerende kunnskap, morsom penn og treffende formuleringer går forfatteren på jakt etter myter og vandrehistorier om kirkens forhold til fremskrittet. 

Medlemspris:
9788253146171

Trenger troen forsvares?

En programerklæring for kristen apologetikk

Stefan Gustavsson gir her en personlig og dypt alvorlig oppfordring om å ta den kulturelle og åndelige kampen på stort alvor.

Medlemspris:
9788253148489