Modige kvinner

Hemmelige agenter for Jesus i den muslimske verden
ISBN: 9788252005318

Undertrykkelsen av kvinner i islamske samfunn er sjokkerende. Altfor ofte opplever kvinnene psykiske og fysiske overgrep og lever i nesten slaveliknende kår – diktert av kulturelle normer.
Men noe er i ferd med å endres. Til tross for overhengende fare, våger stadig flere kvinner aktivt å påvirke sine ektemenn og barn og føre dem til tro på Jesus. Når Gud setter en muslimsk kvinne fri, blir hun en ustoppelig kraft for ham.
Med kvinner i rollen som familiens åndelige portvokter kommer et stadig økende antall muslimer til tro på Kristus. I denne boken forteller de selv om hva som skjer i deres muslimske hjem – i Saudi-Arabia, Iran, Syria og andre områder i den muslimske verden.

JoAnne og Tom Doyle har sammen skrevet denne boken. Ekteparet kan se tilbake på tjuefem års tjeneste i Midtøsten, og nå merker de seg med glede og undring hvilke nye grep Gud bruker for å nå muslimer. Ekteparet ønsker å vekke verdens kristne til bønn. Historiene de formidler får ikke plass i nyhetsmediene, men de er dramatiske og reelle. Det skjer store ting i den forfulgte kirke!

Boken er oversatt av Andreas Kristiansen

Se utdrag av boken her

Forfatter Tom og JoAnn Doyle
Forlag Lunde Forlag
Utgivelsesår 2021
Antall sider 180
Innbinding Mykbind
Målform Bokmål
EAN for boken 9788252005318

Drømmer og syner
En annerledes vekkelse i den muslimske verden

Hva ville du ha gjort hvis Jesus viste seg for deg i en drøm? Hva hvis Jesus kom til deg i et syn og ba deg om å følge ham, og disse synene kom tilbake i en hel måned ? hva hadde du gjort da? Ville du da ha satset på Jesus?

9788252002959