Til toppen
Ny podkast

Ny podkast

Lundestund er en helt ny podkast med forfatterintervjuer, samtaler og annet bokstoff.

I første episode blir du kjent med nyansatt forlagssjef Ketil Jensen og pastor Erik Andreassen i Oslo Misjonskirke. Hans første bok Kropp kom ut for et år siden. Nå får du et utdrag fra den kommende lydboka lest av forfatteren selv, og Erik forteller hvordan hans første år som forfatter har vært. Len deg tilbake og kos deg med Lundestund nå!

I andre episode av Lundestund skal vi til det blide Sørlandet og snakke med Jarle Haugland, leder i Tro og Medier. Han har skrevet andaktsboka Drikk med tanke på fastetiden fram mot påske. Vi får også noen tips til påskelesning av redaksjonsleder Katrine Masvie.

I tredje episode møter vi Rune Tobiassen som har skrevet 17 grunner til at jeg er kristenBoka gir grunner både for hode og hjerte, objektive og subjektive, og utfordrer deg til å bli klar over dine grunner til å være kristen.

I episode fire møter vi forfatter Jacob Langvik, mannen bak de viltre barnebøkene om Frank. Han forteller om hva som motiverer ham som forfatter, og han avslører hvem Frank EGENTLIG er. Vi hører også et utdrag fra Fransk he(m)ligheter2: Speilkysset, lest av Ole Sundvold.

Episode fem: Hvorfor er det viktig med kristne barnebøker? Blant annet for at barna kan kjenne seg og troen sin igjen i karakterene. Det er viktig både å lese sammen med barna, og at de leser selv. Om troen får et godt grunnfeste i barndommen, glir den ikke bort like lett når de blir eldre. I dagens episode gir redaksjonsleder Katrine Masvie oss flere grunner, og trekker fram en favoritt: Reisen til landet bak fjellene, av danske Anette Broberg Knudsen.

Følg med! Det kommer stadig nye episoder. 

Lundestund finner du der du til vanlig hører podkast (som iTunes, Spotify etc.).
Hvis du ikke finner den der du pleier å lytte, kontakt akristiansen @ lundeforlag.no

Du kan lytte til podkasten her eller her.