Sterk nok til å være svak

ISBN: 9788253148410

Med sin egen troshistorie som bakgrunn viser Jens-Petter Jørgensen at det er mulig for deg å erfare Guds kraft til forandring.

Med sin egen troshistorie som bakgrunn viser Jens-Petter Jørgensen at det er mulig for deg å erfare Guds kraft til forandring. Tillitsfull tro forutsetter sårbar ærlighet. Virkelig sterke mennesker er i virkeligheten svake mennesker, som er avhengige av en sterk Gud. I Sterk nok til å være svak oppmuntrer forfatteren deg til å tale sant om både Gud og deg selv.

Han anbefaler det han kaller for ærlighetsteologi i stedet for en ensidig elendighetsteologi eller herlighetsteologi. Det er ingen ny teologi, men en personlig erfaring og bekreftelse av det Paulus sier: «Når jeg er svak, da er jeg sterk.» Du har mye godt til gode hos Gud!

Jens-Petter Jørgensen er godt kjent som underviser, forkynner, sjelesørger og konsulent. Han har vært ansatt i Lagsbevegelsen og har vært lærer i Indremisjonsselskapets bibelskole i Oslo. Han var også medstifter og leder av den norske Oasebevegelsen i en rekke år samt journalist i avisen Vårt Land. Siden 1997 har han også undervist ved Ansgar Teologiske høgskole i Kristiansand.

Forfatter Jens-Petter Jørgensen
Utgave nr. 1
Forlag Luther Forlag
Utgivelsesår 1999
Antall sider 89
Innbinding Innbundet
Målform Bokmål

Etterlysning: åndelige foreldre

Dette er et rop fra yngre som lengter etter eldre som kan se dem, lytte til dem, elske dem og øse av sin livserfaring. Er du villig til å svare?

9788253148090

Helt enkelt
Ti grep for et enklere liv

Hvor lenge er det siden du hadde pusterom i hverdagen, der timeplanen var ryddet og dine relasjoner var i balanse? Hvor lenge er det siden du virkelig kjente fred, hadde overskudd og var i kontakt med Gud?
 

9788253148212

Når troen setter spor
Hjelp til å arbeide med din troshistorie

Kan du fortelle din troshistorie? For mange kan spørsmålet være vanskelig å besvare.

 

9788253148236

Sett
Ukentlige hvileskjær

Gjennom personlige skildringer beskriver forfatteren hvordan Gud har sett henne og vært med henne gjennom hele livet - i oppturer og nedturer, nederlag og seire, i humor og alvor.
9788253148380