Tilbake til Eden

En bok om hjemlengsel
ISBN: 9788253148366

Hjemlengsel handler om å ha et godt hjem å komme tilbake til når du har vært borte …

Hjemlengsel handler om å ha et godt hjem å komme tilbake til når du har vært borte …

Med stor varme og dyp innsikt skriver Helge Skaaheim om vår lengsel etter paradistilstanden. Denne lengselen ligger dypt forankret i alle mennesker, og den kristne tro plasserer den i Bibelens store fortelling. Det handler om identitet og tilhørighet. Det paradiset Herren først ga mennesket, skal en dag gjenopprettes som en ny, frodig bolig det vil være godt å komme tilbake til. Her vil Herren selv være til stede, slik han var da det hele begynte.

Både starten og slutten av Bibelen handler om paradis og at Gud er midt iblant menneskene. Alt mellom starten og slutten handler i bunn og grunn om å vende tilbake til det tapte paradis og fellesskapet med Gud som gir evig liv. Vet du hvor du er på vei? Hjemlengsel handler om å ha et godt hjem å komme tilbake til når du har vært borte …

«Det er sunn og bibeltro undervisning folk her får. Forfatteren lar Bibelen komme til orde og er livsnær og sjelesørgerisk i sin tilnærming. Vi trenger håp i møte med alt det smertefulle rundt oss, og bokens framstilling gjenspeiler i språk og tilnærming vår tid.»  Svein Granerud, leder for Normisjon i Norge

Helge Skaaheim, født 1968, er teolog og ordinert prest. Han har bakgrunn som studentprest i NKSS, har vært tilknyttet NLA Oslo og har vært pastor i Norkirken Drammen. For tiden er han pastor i Norkirken Kongsberg, og sammen med sin kone har han vært med å produsere flere kristne TV-program gjennom Jesusnett.

Forfatter Helge Skaaheim
Utgave nr. 1
Forlag Luther Forlag
Utgivelsesår 201
Antall sider 80
Innbinding Heftet
Målform Bokmål

Bibelen for hode og hjerte

Guds ord er talt inn i en annen tid enn vår og må derfor forklares. Samtidig er det beregnet på oss i dag, og bør alltid tas imot med et åpent hjerte i den enkeltes situasjon.

9788253148311

De stumme bildene

9788253144535

Å leve med sorgen

Boka forteller hvordan de forskjellige fasene i en sorgprosess kan arte seg, hvordan en kan hjelpe et medmenneske i sorg, og hvordan den sørgende kan leve med sorgen.

9788253142975